mombursamom Belimde 5 tane fitik mevcut ve omurgamda kayma var. Haftaya tahliller yapilcak anestezi icin. Eger uygun olmazsam genel anestezi gozukuyor. Fitik olup sezeryan olun ama epidural veya spinal olan var mi ?
Kubra5734 mombursamom benimde omurgamda egrilik var carpmaya bagli belimde 3 fitik var ben spinal oldum bu ikinci olucak ama genel istemeyi dusunuyorm bunda
Sulegorkemakyol mombursamom kuzenim de hem eğrilik hemde fıtık vardı sezeyan oldu epidurelle ama şu anda çok pişamn keşke genel olsaydın diyo ağrıları çok çoğaldı belinde kitlenme olmazdı şimdi kirlenmeler başladı sende 2 ay fisik tedaviye gidip duruyor ama tabii herkeste öyle olucak diye bir kaydede yok tabiki
Mlkrfk mombursamom benim de omurgam da eğrilik var ve bacağıma felaket derecede vurmaya başladı resmen sol bacağımı kaldıramıyorum olduğu yerden bakalım be diyecek doktorum
mombursamom Kubra5734 ne guzel sonuclarniz guzel cikmis demek ki. Benim haftaya yapilcak anestezi tahlillerim . Siz neden genel anestezi dusunuyosunz peki?
Kubra5734 mombursamom bende panikatak var bebek karnimdan ciktikdan snra kida sureli panikatak gecirdim omzuma vurdu 3 hafta ciglik cigliga onun sancisini cektim ayni seyi yasamakdan korkuyorum.
mombursamom Denizyildizii hadi ya 😑 genel anestezi nasldi peki ayilma zamani ne zmn oluyor sut hemen geldi mi aci hissettinz mi cok
mombursamom Sulegorkemakyol evet bu sekilde de sıkıntı yasayan olmus 🤔 cok gecmis olsn. Bende fizik tedavi aldm ama hic bi faydasni goremedim.
Denizyildizii mombursamom daha sedyede odama götürürlerken uyandım. Çok ağrım var diye bağırdığımı hatırlıyorum. Yani ilk uyanınca ağrı oluyor evet ama ağrı kesici yapıyorlar geçiyor. Sütüm zaten 5 aylık hamileliğimden beri geliyordu. Doğumdan sonrada emzirdim vardı hiç mama kullanmadım
Mlkrfk mombursamom 35 haftaya giriyorum yarın Sezeryan olursam 3 hafta kadar kaldı normal olursam tahmini doğum 30 Mayıs ama tabi belli olmaz 🙏