zeynepemiromer Mrymonek benimde 14 şimdi belki bir iki haftaya belirmeye başlar diye umut ediyorum ☺☺
zeynepemiromer Kykcirem bende akşamları gören hamile oldugumu anlar sabah kalkınca gören hiç yok der gerçekten sabah aç karnına hiç birşey yok ☺
Minikpandam1 zeynepemiromer inşallah olursunuz ama ben bugün sinirden ağladım gaz sorunuda olmuş bende tok karna büyük görünüyor ve elbislerim dar olmuş 😢
zeynepemiromer Minikpandam1 gerçekten mi neden ağladın canım hormonlar dan oluyor en ufak şey de bile duygulanıp göz yaşı döküyoruz ama mutlu ol gerçekten güzel her aşaması bu arada ben de gaz sorunu oluyor ya hele geceleri
Minikpandam1 zeynepemiromer karnım büyüdüğü için kıyafet olmuyor 😂😂😂 göbeği olmayan ama basenli bir bayanım ikiside büyümüş şişko ve kısa görünüyorum 🥲😭
SimliKelebek zeynepemiromer ilk hamilelik olduğundan benim ancak 25 haftada hamile gibi gözükmeye başladı karnım ☺️ Bebişimiz kız olduğundan yayvan şekilde göbeğim, bol giyindiğimde kimse anlamıyordu yine 😃
Burcu4135 17+3 deyim benim karnım belli oluyor hatta 3 hafta çnce doktora gittigimizde doktorum senin karnın cıkmıs dedi. Şimdi daha cok belli oluyor ama bebekten olamaz heralde diyorum 3 kilo aldım oda sırf göbege gitti sanırım 😁
zeynepemiromer Burcu4135 bende bir kaç hafta sonrasına bir bakacam belki biraz olsun çıkmaya başlar 🤗
zeynepemiromer Minikpandam1 birşey olmaz canım nasılsa doğduktan sonra kilolar gidecek bebislerimizle günlerimizi mutlu mesut geçireceğiz inşallah 😘bunları düşünelim her zaman
nazkeve haftamdayım sanki yemek yemişim de şişmişim gibi duruyor bol kıyafetler tercih ettiğimden belli olmuyor :)
zeynepemiromer nazkeve baya da büyümüş sizin ki sanırım 20 den sonra hızlıca belli etmeye başlıyormuş kendini okuduğum yorumlar hep o yönde nadiren hiç çıkmayan olmuş 😊
zeynepemiromer Burcu4135 öyle valla kimse de o siskinlikten memnun değil mis yatıp kalkmak gündelik hayat zorlasiyormus hep 😊
nese_12345 zeynepemiromer 16 haftalık eşim sanki azıcık belli gibi diyor ama ben ayna karşısında hiç belirginlik görmüyorum 😊😊
zeynepemiromer nese_12345 ben de hep karnımı açıp aynadan bakarım da yani öyle cok bi fark yok büyüdükçe bebislerimiz hissederiz buyur de karnımız inşallah hemen çıksın da karnımdan seveyim diyoruz işte 🤗🤗
icedearth zeynepemiromer 18 de çok hafif çıkmaya başladı normal hayattaki şişkinlik gibi. 20 deyim dışardan belli olmuyor ama benim anlayabileceğim şekilde çıktı yumurta gibi alt karnım 😁
zeynepemiromer icedearth acaba erkek çocuğu mu sizin ki karın şekli hurafe derler ama ne bileyim doğru da cikiyormus çoğunlukla 😊
nazkeve zeynepemiromer annemin de karnı genişmiş pek belli olmuyormuş hatta inanmıyorlarmış 9 aylık olduğuna 😁
icedearth zeynepemiromer evet erkek ama mesela erkek olunca da canım tatlı çeker derlerdi ama ben hep ekşi yiyordum 😄