Denizyildizii zeynepemiromer bende daha 12 haftalığım bu 2. Gebeliğim ilkinde son zamanlar çok şişmiştim baya zordu. Hatta eşim geçeçek yer bulamıyoruz falan diyordu😂
zeynepemiromer bademsekeri42 hayırlısı canım tabi bakalım ne zaman olacak ben 14 ten sonra belki biraz çıkar diyodum ama tık yok daha 😀
Krizantem_ zeynepemiromer Benim 30 haftadan sonra belirginlesti ama ic karniniz darsa daha erken belli olur.
zeynepemiromer Krizantem_ baya geç belli olmuş bakalım benim nasıl olacak kişiden kişiye değişiyor muş anladığım kadarıyla
zeynepemiromer Denizyildizii teyzem kız lar da cok siskinlik olur belli olurlar diyordu ama ne kadar doğru bilemem gerçi hamilelik çok farklı bir serüven herkes de her aşaması farklı farklı gerçekten eskiden kulaktan dolma bilgilerle herkeste aynı şeyler olur sanıyordum ama başından sonuna farklı 😊
Melike zeynepemiromer İnşallah bende çok isterim çok merak ediyorum kendimi o şekil 😂 Birde ilk gebeliğim insan hevesleniyor azıcık karnım çıksın seviniyorum 😂🤭
zeynepemiromer Melike benimde öyle vallahi hep kendimi öyle hayal ediyorum hani gömlekler de falan göbek çıkık duruyor ya çok hevesleniyorum o gorunume agirlasmak falan en son düşündüğüm aklıma bile gelmiyor sadece heves işte bizimkisi🤗🤗
Denizyildizii zeynepemiromer aynen herkes farklı oluyor bana erkek mi diyorlardı sivri göbeğim vardı. Kalçam falan da genişlemedi işte çok farklı ben inanmıyorum artık onlara😊
zeynepemiromer Denizyildizii aynen canım saglicakla doğsun lar da aslında hiç bir şeyin önemi yok hevesleniyoruz sadece bu zamanlara hepimizin yavrusu Rabbim e emanet ☺
milla-s zeynepemiromer aynen ben de akşam göbekle uyuyup sabah düz karınla uyanınca mutsuz oluyordum. Annem de kızım ne acelesi var kıymetini bil bu günlerin diyor ama yok😂 çıkar tabi hayırlısıyla, sağlıkla gelsinler de🤗
ege_ayaz_mom zeynepemiromer canım tam olarak 5. Aydan sonra büyümeye başlıyor genelde 6. Aydan sonra zaten gittikçe sisiriyorsun😅😅
zeynepemiromer Denizyildizii öyle canım valla annelik çok başka bir duyguymus annem hep derdi bu bebeği ilk doktordan duyana kadar sadece bir cümleden ibaretti bana şimdi daha doğmadan neler düşünüyoruz doğunca kim bilir nasıl olur Allah im herkese tattirsin bu güzel duyguyu inşallah 💕
Zemheriiiiiiii zeynepemiromer inşallah inşallah takma hemen geçiyor gerçekten ve bende ilk başlarda böyleydim çıksın çıksın falan diye hemencecik geçer😂
zeynepemiromer Zemheriiiiiiii öyle canım valla geçiyor öğrenince 5 haftalikti göz açıp kapayincaya kadar 14 oldu bi bakacaz kucaklarimizda olacaklar inşallah 😍💕
zeynepemiromer ege_ayaz_mom ay değil mi nasıl heves ediyoruz herşeyine güzel duygular Rabbim hepimizinkini daim etsin inşallah 😘😍