Ebrumrc Ben bişey sormak istiyorum en son 4+2 de kontrole gitmiştim daha ufak olduğu için kesede görünmedi şimdi ise perşembeye randevu bulabildim o zamanda 5+6 oluyorum kese ve bebek görünür mü vee kalp atışı 🐣
Sedakbyk Ebrumrc 5 haftalikken gittigimde sadece kese gorundu 2 hafta sonra (7.haftada)gittigimde kalp atisini duydum cok sukur 🤲
ege_ayaz_mom Ebrumrc kese görünürde canım ama kalp atışı en az 6 yada 7 haftalık olunca duyuluyor ben iki oglumdada 6 haftalikta duydum kalp atışını 3. Hamileyim doktora gitmedim bundada bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum 😊
Buketkucuk Ebrumrc kalp atışı duyulmayabiliyor henüz erken 7.haftaya dek uzayabilir ama alttan muayene ile kese de bebek de görülebilir belki, biz 5+3 haftalıkken alttan muayene ile keseyi de bebeği de görmüştük 🤍 6+3 gibi de kalp atışını duymuştuk şükür ki🤗
Ebrumrc ege_ayaz_mom bende bilemedm aslında ertelemk istiyorum ama ben aslen izmitliyim ve ayın 3ünde üzmire gideceğim ordada gidebilirim ama bilemedim nasıl yapsam
Mk34 Ben beşinci haftada görmüştüm ama bu kişiden kişiye değişebilir.Beta değerinizin 1500 ve üstünde keseniz görülür.Kan verdiyseniz ona göre takibini yapabilirsiniz
Ebrumrc Mk34 ya açıkcası sadece ilk öğrendiğim zaman betama baktırdım oda bebek 3 haftalıktı öğrendim başkada baktırmadım stres olmamak için
Buketkucuk Ebrumrc aslında hiç bir zorluğu yok son haftalarında da mecbur olacaksın muayene korkmana gerek yok ama sen bilirsin tabii🙏🏼
Mk34 Ebrumrc beta artışına baktırsanız iyi olurdu hem düzenli artış olup olmadığını gözlemlemek için hemde belli bi yüksekliğe gelince doktora giderdiniz keseyi görmek için
Ebrumrc Mk34 şöyle söyleyim zaten stresli bir hayatım var ve buda ayrı bir stres olsun istemedim açıkcası zamanla görünür inşallah
Ebrumrc Buketkucuk bende tam olarak bilmiyorum ama çok büyük bir zorluğum olmadıkça baktıramam galiba ya