Eliftrhn47 Derinn45 bana doktor yazdı ama kimse önermedi kulanmadm doğal şekilde vitamin almak en iyisi
gunsa1 Derinn45 ben önce gynositol kullandım. Daha sonra 1 hafta kadar folbiol kullanmıştım. Doktora gittiğimde folbiol için bu sana çok fazla deyip Z-fol önermişti. Vitamin içerikliydi bu yüzden daha iyi geleceğini düşünerek onu kullanmaya başladım.
arzumrt Derinn45 ben kullandım canım doktorum bunu önermişti herhangi bir zararı olduğunu düşünmüyorum sonuçta folikasit ve şehir hastanesindeki doktorumun tavsiyesiydi
Elita Derinn45 önermedi Dr bana da Hamilelik öncesinde folattro kullandım hatta hamileliğimin 2 ci ayında da kullandım. Sonra başka bir vitamin geçmiştik. Eğer doktorun söylediyse alırsın ama kimse bir şey demediyse folattroyu öneririm 🤷♀️🌿
Bsragklp Derinn45 ben kullandım üç ay iyi çocuğa vücudundaki eksikleri veriyo 11.haftadada doktor bıraktırdı hepsı aynı folikasitlerin iyisi kötüsü yok normalde hamile kalmadan üç ay önce kullanılması lazımmış ama ilk üç ay düzenli kullanırsan bebeğe cok faydası var
iremgun Derinn45 doktorunuza danışın o öneriyorsa bir bildiği vardır. Değerleirnizi bilen o sonuçta. Bana o değerin çok geleceğini söylediği için kesmişti o ilacı. Belki sizin değerinize göre normaldir. İlaç türü konularında lütfen doktorunuz bilgisinde hareket edin.
baby_mama Markalar arasında çok büyük farklar yok, doktorum bana marka bile söylemedi folik asit al dedi sadece.
Hzlslnkrm2021 Derinn45 ben hamilelikten önce kullandım hamile kaldim 3.ayima kadar yine kullandım sonra doktor bırakmanı soyledi
Gul76 Derinn45 ben 12 ci haftada baslayip 3 cu ayima kadar kullandım cevremdeki herkeste kullandi ve 3 cu aydan sonra kan demir vitamin ilaclarini kullaniyorum hala doguma kadar kullanmam gerektigini soyledi 28+3teyiz hala