AselinAnnesii Hayirli geceler kizlar annemin şeker yükselmesi oldu ve doktor insülin vurdu şeker ilaci kullanan biridir annem insülin vurunca birden düştü şekeri ve suan yukselmiyo basının agrisindan ölüyor resmen bi caresi bir bilgisi olan varmi acaba acill admini etiketleyin cozum bulalim hemen lütfen allah rizasi icin 😣🙏
Yusufeymeninannesi AselinAnnesii pardon da buraya acilllllll yazacağınıza acil hastaneye görürseniz daha iyi olmaz mı tuhafff
Tiredmother AselinAnnesii ambulansı falan çağırsan?? hiç bi fikrim yok canım ya ama admini etiketliyim belki sağlık çalışanı birini etiketler oda @adm
Dbkaya Benim annemde şeker hastası devamlı insülin kullanıyor bazen şekeri aşırı düştüğünde ve çıkmadığında vişne suyu içiriyoruz normale geliyor ana tinerde doktora danışmak gerek
AselinAnnesii Yusufeymeninannesi goturmedigimizimi zannediyor sun götürdük ve bas agrisini geciremediler !
AselinAnnesii Yusufeymeninannesi ya sizene ben sadece fikir icin yazdim sizi ne alakadar ediyo arkadaşım ?
1234 AselinAnnesii bas agrısına karanlık bir oda iyi geliyo diyolar ama o sanırım migren di cnm tam bilemedim ılık duş alsa gecmezmı