Umtlanne Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. İlk aşılamam özel bir klinikte mikroçip yöntemiyle yapıldı fakat tutmadı. Şimdi yaşadığımız yerde çok iyi bir doktor olduğu için araştırma hastanesinden randevu aldım ama işler nasıl yürütülüyor hiç biliyorum. Tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Mesela aşılama için hangi testler isteniyor. Eşimde benimle birlikte doktorun yanına girebiliyor mu? İlla rapor mu gerekiyor raporsuz tedavi olabilir miyiz?
afrasil Umtlanne ben yaptırmadım ama gittigimde bilgi almistim . 2. Gün yapılan hormon testi , 21. Gun yapılan progesteron testi, smear testi , rahim filmi çektiler , sperm tahlilini istiyor sonra adet olunca gel diyor yumurta geliştirme ilacı veriyor
mom060 Umtlanne Bende 2019 da aşılama oldum ama tutmadı sonra kendiliğinden hamile kaldım inşallah sende biran önce hamile kalırsın
whitedream Umtlanne eşim önceden spermiyogram verdi bende adetin 2.günü infertilite bölümünde hormon Eliza testleri kan grubu biyokimya hemogram unuttuğum olabilir 6 tüp vermiştim 🙄 detaylı bilgileri soruyolar kaç yıllık evli çocuk varmı filan. 3. gün ilaca başladım 5 gün kullandım o tutmadı 23 Nisan da 2.asilamamı oldum ondada 4 gün ilaç kullandım rapor çıkartıyorlar ilk ilaçlarım 215 sonraki 120 civarı tuttu.ilk gittiğinde eşin olabilir birlikte bilgilerinizi alırlar ama sonrası erkek almıyolar.adetin 2.günü kontrol için kist varmı diye, ilaç bitince 8.günü yumurta takibi sonrası aşılama için gittim. 3 defa süreç çabuk ilerledi ikisinde de aklıma gelen bunlar 😊
Umtlanne afrasil Teşekkürler yardımcı olduğun için. Yani bu adetimde gitsem tedaviye hemen baslayamiyor muyum?
Umtlanne mom060 Allah razı olsun inşallah Rabbim kimseyi evladına hasret bırakmasın. Size de yavrunuzla uzun hayırlı ömürler nasip etsin 😊
Ftmgl12 Bende araştırma Hastanesi’nde yaptircağım adetim 2 günü hormon tahlillerimi verdim eşim sperm testi verdi. Amh diğerine bakıldi sonucu 15 gün sonra çıkar dediler niye bilmiyorum yarın arayip randevu alacağim araştırma Hastanesi’nde işler biraz ağır yürüyor. Aşılama 500 TL ilaçlar hariç