Kızlar ben son hftaya kadar doktorumdan memnundum son kontrolde normalden korkuym demıstım ugrastırma sezryan alayım fln dedı benmde ıcıme sınmedı bu tavrı baska doktora randevu aldım.Bugun gıttım çok ıyıydı yaklasımı agrıların normal dedı daha 2 haftan var bayrama denk gelıor falan dedı nst ıstedı nst sancım cıktı dedıgın dogruymus sancı gozukuyor dedı sancıdada bebek toplanıor içimde belıme kramp gırıyor 10 sn. Neyse catına bakayım bıde dedı bıde tabı ben cok korkuyom burda okuyodum acıyo dıye.Ikı elıne jel surdu ılk soktu hıcbısı hısstmedm ıkı baktı acılman var dedıbıraz ıttırdı elını ozaman hafıf boyle bı agrı ama can yaktıgı ıcın degıl vucudun bısey gırıyor ıstemsızce doktorun parmagını hıssedıosun oranda oyuzden yanı.Inanmıorum dogum baslamıs 3 cm acıklık dedı kızlar ben şok gecrdm kendı doktoruma klsa 2 hfta snraya vermstı randevu.Benı eve gonderdı haftasnu dgum olur dedı agrım cogalırsa gdecem olmazsada pazartesı gnu hazrlıklı gel dedı galıba sunımı verecek blmıorum.Ben çok korkuyorum kan bıle veremem ama hersey normal dguma cok uygun allahım sabrımı verır dıe dusundum bugun yasım 22 ılk gebelık yanı ıster ıstemez heyecan korku çokfazla.40 haftaya kadar beklemek ıstemıodm hıc belım agrıyor allahım bıan once dogursam dıyodum doktor dedıkı masallah dedıgını yapmışın normalde 40 haftanı doldurmadan almazdm dedı dua edın lutfen bana haftasnuda olursa gecede yada ptsı gunude olursa artık karar kızımın.Catı muanesınden korkarsak asla normal doguramayız allah bıze bu gucu vermıs ben bugun bunu gordum vucut kendını hazırlıyor zaten gerısı rabbıme kalmış.Dualarınızı eksık etmeyın evde sancı çekıyorum suan hepınızın duasına ıhtıyacım var 😢😢💞💞🙏🙏