İyi günler.
1 Nisan’da beta 91.51
5 Nisan’da beta 735.8 (ultrasonla bakıldı kese görülmedi)
15 Nisan’da beta >10000 (ultrasonda kese göründü bebek yoktu devlet hastanesindeki doktor kesenin şekli düzgün, sağdan tutunmuş, 20 gün sonra gel dedi )
ben dayanamadım 22 Nisan’da özel hastanede çok övülen bir doktora gittim ultrasonla detaylı bakmadan boş gebelik bebek yok deyip vajinal ultrasonla baktı ve yine bebek yok boş gebelik kürtaj olacan dedi. Ben şoka girdim. Hemen kürtaj yapacaktı olmadım ve doktorun yanından çıktım. Harap oldum o gün.
23 Nisan’da başka bir özel hastanede başka doktora gittim. Doktora durumu anlattım. Güzelce muayene etti. Ultrasonla göremedi. Vajinal ultrasonla baktı ve yeni oluştuğunu söyledi. Ancak son adetin ilk gününe göre 7+2 gün olması gerekirken ultrasonda 5+6 gün ve 2.86 mm çıktı. Doktorum güzelce bilgilendirdi ve içimi rahatlattı. Ancak son adet tarihin ile kese oluşumu arasında tutarsızlık var belki tutunamayabilir ben bekleme taraftarıyım dedi. En son gittiğim doktor tahlillerimi yaptı ve tahlillerimde olumsuz durum yok çok şükür. Kesenin şeklinin düzgün olduğunu söyledi. Şimdi Allah’a tevekkül ettim elim yüreğimde cuma gününü bekliyorum. Başına böyle durum gelen var mı?