Vuslaaatt Kızlar evleneli 1 sene oldu eşyalarım yeni bugün 1 2 saatliğine evden kayboldum geldik ki yatak odasının komidinin üstünde bir sürü kurt minicik gözlerime inanamadım abajurun etrafına doluşmuşlar şaka gibi mutfağım tertemiz zaten bakliyatlarım buzdolabında ayrıca yatak odasında ne işi var ağladım sinirimden hiç sevmem böyle seyleri inanamıyorum 🤧😔😔😔😔😔
Serii Vuslaaatt her yerde olabiliyor onlara çare yok temiz olmakla alakası yok nemden oluyo dışarıdan geliyo benim evde de minik bite benzeyen şeylerden var yarın evi ilaçlatıyorum
Heather Vuslaaatt bi arkadaşımın evinin parkelerinden çıktı öyle. Ahşap içinde larvaları kalıyormuş sonra böyle çıkıyormuş. Hardal ve sirke döktüler geçmedi, en son ilaçlamak zorunda kaldılar. Şu an ne durumdalar bilmiyorum.
EsraElms Ahsaplari kemiriyolar ya muhtemelen onlardan mobilyani kemiriyolardir sarı sarı tozlar var mıydı annemin bi sandığı vardı çam ağacından mı neydi onuda kemiriyolardi
Vuslaaatt EsraElms Mdf canım mobilyalarım hayretler içindeyim başka bir yerde Yok cekmecenin içinde Yok sadece üstünde abajurun kenarlarında 😳😞
Vuslaaatt Serii bende ilaçlatıcam başka çaresi Yok eve de girmemek lazım hamileyim dokunur muhtemelen 😩
Melikeb19 Eşyaların ahşap tahta falan olabilir mi belki ondan olmuştur 🤷♀️ Bende geçen soğan ve sarımsakları beraber koymuştum kutuya açtığım gibi yüzüme böcekler uçuştu beraber konulmuyor herhalde bozulmuş ondan anlamadım ama bende sinirimden ağladım bir süre 🤦🏻♀️ Nerden geldiğini tespit etmeye çalış canım😔
Vuslaaatt Melikeb19 yok tatlım mdf tahta sonuçta ama yani demi Ömrümde ilk defa böyle birşey gördüm napıcagımı şaşırdım 😰😰😰😰
Vuslaaatt [bilinmeyen] Canım çok minik beyaz kurt hareket ediyorlardı zaten ben bugüne kadar ilk defa gördüm hiç bi yerden duymadım böyle bişey hayretler içindeyim tertemizim nasıl olur 😩😩😩
Vuslaaatt [bilinmeyen] canım benim çok sağol güldürdün beni vallaha tik oldum kaşıntıdan yatamıyorum zaten 😀😀 karıncam da var canımmm ev hayvanat bahçesi 😀 hep yaz olunca geliyor bunlar başıma ama kurt ilk defa yatak odasında gördüm mutfak olsa bişey unuttum kurtlandı derim ama hayret karınca için raid aldım sarı ambalajlı olan karıncalar için yazıyor kesin çözüm tavsiye ederim yuvalarını bul 👍🏻