Sterre Oğlumun ismi Çağan Arden. Çağan mutlu gün bayram demek. Geldiği gün bize öyle olduğu için koyduk. Arden parlayan ışıldayan, bolluk bereket ve adalet prensi anlamları var. Ayrıca Özgün, Atlas, Ateş isimlerini de düşünmüştük.
Gunes_han İlk oğlum Ali Atahan bir oğlum daha oluyor Güneş Han ya da Arslan Han düşünüyorum 🤔 Kayınvalidem de oğullarının isminin sonunu hep han koymuş gelenek gibi oldu😅
icedearth Almi4134 eren kerem aren arden asaf ege alp ali mert eymen isimleri hoşuma gidiyor ben de karar veremedim arıyorum şu an
-Fatma_ İlk oğlumun adı Kerem.🥰Nasipse bu doğacak olana da abisi Furkan İsmini koydu.❤️ kuran okurken daha cinsiyet belli değil iken Furkan suresine gelince erkek olursa Furkan kız olursa ELif demişti.🌸
isimlere_mumince_bakis17 -Fatma_ Furkan Kur’an’ın isimlerindendir. Yavrularımıza Kur’an adı vermiyorsak Furkan adından da uzak durmalıyız. Bu ismi Furkan Suresinden esinlenmişseniz mümin olduğunuzu düşünüyorum. İsimlerin hesabını ahirette babası verecektir. Sadece bildiklerimi söylemek istedim.
isimlere_mumince_bakis17 Almi4134 Musab, Muaz, Üsame, Enes, Eymen, Edip, Sacid, Bera, Ammar, Asım, Yasir, Zeyd, Said, Talha, Ali, Muhsin, Erkam, Ubeyde, Hamza, Osman, Abdullah, Ömer, Mustafa, Afif, Halid, Bilal
-Fatma_ isimlere_mumince_bakis17 Kardeşim ilk başta yorumunu anlayamadım ama sonra Nurettin Hocanın verdiği fetvayı dinledim. Rabbim seni bana vesile kıldı. İnşAllah oğlumu da ikna etmeye çalışıp başka bir isim koyacağız. Allah razı olsun.🌸