Sevi36610 Zehraaa98 ben öle aman aman birşey tüketmiyorum valla😂 kahvaltıyı normal yapıyorum hergün süt yumurta yoğurt yeşillik yemeğe dikkat ediyorum.hafta da bir kaç gün et balık tavuk yiyorum.ama genelde otçul beslenen biriyim yani😂 muz kaşar kuruyemiş felan yemiyorum yiyemiyoeum yani sevmiyorum.
momsboys Busracobann bizdede ilk baslarda sıkıntılı ilerledi sürec acaba bu sefer ne cıkacak diyorduk şükür son zamanlarda yolunda hersey
Esraa54 SSeymanr peki doğumunuzla ilgili bir şey dedi mi doktor yani böyle giderse normal olmaz sezeryan olur dedi mi?Benimkinin haftası ve kilosu sizinle hemen hemen aynıda sormak istedim🤗Asıl bundan sonra mı kilo alacak bebek ?
SSeymanr Esraa54 şimdiden sezeryan olur büyük ihtimal diyor. Omuz genişliği olacağı icin normal doğum önermem dedi. Valla benimki zaten coktandır kilo almaya başladı fazla fazla 😂 artk doğana kadar ne kadar olur bilmiyorum 🙊 doktorumda aksine 39. Haftaya kadar bekleriz diyor artık akışına bıraktım 🤷🏼♀️😂😂
Esra_80 momsboys ay bende yarın gidicem kontrole 30+5 olucam 3 hafta önce gitmiştim 1300 dü bakalım yarın kac olmuş 🙏🏻😍 Ama babanın veya sizin boyunuz uzunsa sıkıntın yok benim bebeğimin boyuudq uzun hatta doktorlar uzun olucak dediler Çümkğ eşim ve ailesi uzun boylular o yüzden 🤗
momsboys Esra_80 3 hafta önce gittiğimde benim 1150 di 3 haftada 1700 olmus😍 seninde 1850 1900 olmustur🥰
Esra_80 momsboys maşallah 🥰🙏🏻Yarın bakıcaz artık bende merak ediyorum 🥰🙏🏻😍saglıkla gelsinler minikler 🥰🙏🏻
MKrasnic MKrasnic evet evet, şöyle bir şey var bizimki iki hafta önde görünüyordu , kimi doktor önde olmayı pek sevmiyor. Sizinki biraz daha uzun olduğu için o yüzden öyle tepki vermiş olabilir. Bir dahaki randevunuz ne zaman ☺️