Gizemmm91 Vücudunda mantar çıkan var mı? Varsa nasıl tedavi edildi? Bende kol mantarı çıktı ilk defa vücutta mantar duyuyorum 🤦
Kybusr Gizemmm91 canım leke olarak mı diyorsun benimde göğsümde ve boynumda çıkmıştı bir krem ve şampuanla geçti
Gizemmm91 Bilgenurrr doktora söylediğimde travazol krem verdi bunu sür geçmezse cildiyeye gidersin dedi ama ben sürmedim hiç kendiliğinden geçti
VSeherA @Bilgenurrr benim eskiden kahverengi lekelerim olurdu mantarmış tabi onlar şampuan ve kremle geçiyordu hamilelikte ne veriyorlar bilmiyorum 🤷♀️ Duştan sonra yeterince kurulamadığım için oluyordu omuzlarımda
Guzell04 Kybusr 20 haftalık hamileyim. İlk haftalarda benim omuz ve göğüs üstü bölgemde çıkmıştı kavrengi yuvarlak halkalar. Cilt doktoruna gittim bir şampuan verdi onu bir kaç kez kullandiktan sonra geçti. Kullanmasan çoğalır demişti.
Kybusr Guzell04 evet ama benim doktorum çok önermedi hamilelikte hamilelik öncesi de vardı bende o zaman şampuan ve kremle geçmişti tekrar çıktı
Guzell04 Bilgenurrr konazol %2 medikal şampuan. Ben hem kadın doğum doktoruma hemde cilt doktoruna sormuştum. Bebeğe zararı olur mu özellikle sordum bir sorun olmaz demişlerdi.