alininannesiii 13+2 haftalığım bu sürece kadar ne mide bulantım ne kusmam olmadı lafı da çok oldu aramızda ne güzel hamilelik geçiriyorsun vs gibisinden bugün kahvaltı yaparken iştahla da yapıyordum bulantım yoktu ama aniden kusma geldi baya baya hemde normaldir heralde 🙄 ondan sonra da yemek yemeye devam ettim 😂 bulantım olmadan kusmak bana garip geldi aniden kustum allahtan poşet vardı yanımda ev batmadı 😂
Hns2021 alininannesiii nezaman kalp atışı başladı ben mide bulantı kusma yemeklerden huylantı başladı 6 7 haftalıken başladı
momsboys alininannesiii 5. hafta basladı 31 haftalıgım ara ara düzeldi ama devam etti hala bulantım çok 😐 artık bezdim
Mlkrfk alininannesiii bende 6.7. Haftalarda bi başladım kusmaya 34 haftalık oldum daha biraz önce kustum 😐 bazen çok bulantı hissesi geliyor kusacağımı anlayıp koşa koşa gidiyorum bazen hiç anlamadığım anda kusma geliyor
alininannesiii momsboys sizin baya uzun sürmüş cinsiyeti ne kızlarda daha çok olur diyorlar benim bulantım yok kusmam oldu ilk defa anlam veremedim 🤷🏼♀️
Mom040 20+5 olduk, daha hiç kusma olayım olmadı, mide yanması oluyor arada. Annem de genelde 6.ay civarlarında midem bulanıyordu dedi. Korkarak 6.ayı bekliyorum. :)
Mk34 Ben bulantı iştahsızlık yaşıyorum kusma bi kez oldu .7. Ci haftadan beri devam ediyor 11 deyim bundan sonra azalır diye düşünüyorum biraz daha hafifledi gibi