Susam6 Haticeeciftci umayı bende cok koymak isterdim. Hep hayalim. ama iste agır gelir diye korkutuyolar 😂 İnşallah anlamı gibi iyilik güzellik getirir etrafına 💜 İsim konusunda gercekten kimseye aldırış etmemek gerek. Sonucta isimle degil sevgiyle şekillenir karakteri.
Haticeeciftci Susam6 bende hep Umay koymak isterdim nasip de oldu. Aminnn inşallah 🥰 ama neden ağır gelsin ki, bence çok güzel bir isim ❤️
Ozgepoyrazaden Bütün yorumları okudum benim kızımın adını kimsecikler koymuyormuş. Aden koyacağım nasip olursa kızıma , hayatın başladığı yer , Adem ile Havva’nın yaşadığı düşünülen en büyük cennet bahçesi .
Yelkaaa01 mamy_54 ilk kızımın adı öykü Eda simdi yeniden kizim olacak ona isim ariyorum🙈 Cemre falan da düşünüyoruz bakalm
Haticeeciftci Ruj000 İsra ismi Kuran’da geçiyor o yüzden koyduk zaten hani kuranda geçen bir isim olsun dedik. Eşim iki isim istediği için devamına Umay dedik. Umay ismi bence koyulabilir bir isim😬
elediyebiri Yelkaaa01 babasiyla isimlerimizin ilk hecelerini birlestirdik Elina adi ((Elif-Nadir) cikti ortaya. Ikinci icimde Zerda’ya karar kildik. Türkce Altin, Zazaca gönül veren diye anlami oldugu icin. Yurtdisinda yasadigimiz icin Elina da Kolay söyleniyor.
Dua35 Yelkaaa01 çok güzel bir isim 🌸sağlıkla kavuşun inşaALLAH ,Latife Zeynep olucak kızımın adı inşaALLAH
tugce1003 @Ecem0642 kızınla ilgili açtığın postu kilitlemişler. Sana söylenecek çok söz var ama dilim varmıyor. O anlattıkların eğer yalansa sen nasıl bir annesin??? Sapık ruhlu kadın. Gerçekten sapıklıktan başka bir şey değil. Aklını yitirmişsin. Kilitlenmeseydi oraya yazacaktım. Senin eğer bir kızın varsa onun adına çok üzüldüm. Böyle iğrenç cinsel şeyler düşünen bir annesi var. Sen nasıl bir kız çocuğu yetiştireceksin aklım almıyor. İğrençsin tek kelimeyle midemi bulandırdın. Şu mübarek Ramazan ayında midesiz misin sen nasıl kızını katarak iğrenç senaryolar yazıyorsun. İnşallah bu anlattıkların yalandır. O kızın başına o olay gelmemiştir. Geldiyse eğer senin gibi koca meraklısı annesi yüzünden hayatı mahvolacak. Binlerce insanın duygularıyla oynuyorsun hemde nasıl bir konu üzerinden. Yazıkkk. Sana acıyorum.
Attbianne tugce1003 diğer postlarina baktığımda eşini kızından kıskandığını düşündürdü koca meraklısı anneler midemi bulandırıyor ya çocuk yapma yada yaptigina insan gibi bak