gulercem-3555 Yelkaaa01 Teşekkür ederim eşimle bende Gülce isminde biraz baskınız ama daha erken gibi kararlar değişebilir 🤭
Cerenerb Yelkaaa01 bende ipek ve melek arasında kararsız kalmıştım ama ipek daha yoğunlukta olduğu için melek koymaya karar verdik 😁
Ozlemcigimmmm Yelkaaa01 benim ilk bebeğim kızdı adını ece koydum şimdi oğlum olacak onunda adını hakan koyacağım tesadüf ikisinede aynı gün hamile kalmışım sezerayn olacağı için 3 haziran doğumlu olacak ikiside aralarında bir yaş var
FatmanurAyz Tubagiynas aynen hep arya beren istedım eşimde sadakatsiz dizideki asya ismini çok sevdi 😅 asya beren diyor bakalım hamgımız ustun cıkarsak o olucak 😁
Tubagiynas FatmanurAyz Taşıyabileceği bir isim olsun inşâALLAH.. Hangisi onun için hayırlı ve uygunsa🤲
gulercem-3555 tinymom evet Ada ismi çok hoş 🤩 ismin yanına bu aralar Lila Ada ve Alin Ada yı çok duyuyorum fikir olabilir ☺️
Busrasahin İlk oģlumun ismi Miraç Tuğra şimdi ikiz kızlarım olucak Allah izin verirse bende Mira Doğa & Alya Duru istiyorum inşallah🌼
Kubrabekir Yelkaaa01 sağlıkla gelsin inşallah. Bizde Allah izinverirse Beyza Nur koycaz. Beyzoşum diye seviyoruz 🥰