0_emine Bfduam evet biz ilk başta bi süre istemedik sonra istedik ama olmadı aylarca çok üzüldüm acaba sorun mu var diye ama bu süre zarfında sürekli değişiyordu regl günlerim normalde hiç şaşmazdı böyle böyle kaç ay devam etti ve sonda geldi minik mucizemiizzz 🤭😍🌸
Bfduam 0_emine hoş gelmiş miniğiniz:) Evet benimde korunmayı bırakalı âdetlerim değişti; ya erken geldi, ya normalinden kısa sürdü, ya yoğun geldi, ya gecikti… sekizinci aydayım, Inş sonuda benzer olur senle:)
zZehraAa Bfduam bildiklerimi elimden geldiğince paylaştım. Böyle zamanlarda yalnız benim başıma gelmiyoru bilmem rahatlatıyor insanı. Sizin sorunuza gelecek olursak eşimin ve benim değerlerimde hiçbir sıkıntı görünmüyordu. Doktora sormuştuk faydası olur zararı olmaz demişti. Bizde eşimle kullanmaya karar verdik ben 3 kutu 3. Kutu bitmeden hamile kaldım eşim 4 kutu içmişti. Değerleri iyiydi daha da iyi oldu onu belirteyim. Sabırla kullanın veren Rabbim bunlarda vesile oluyor tabi.💚
Bfduam zZehraAa paylaşımcı olmak, elini taşın altına sokmak kıymetli olgun bir tavır. Biz gıda takviyesi olarak aldık Dr vermemişti. Bu 3. ay olacak olacak, inş bizde sonuç alabiliriz. Siz değerlere baktırmış mıydınız bitiminde, yükselmiş miydi?
0_emine Bfduam olur insallah olur benım de öyle kAçç ay sürdü hatta dediğim gibi 10 gün geçmesine rağmen gidip test yapmamıştım 🤣🤣🤣🤣 bi an da geliverir minik mucizeniz insalllaaaaahhhh🌸🌸🌸🌸🌸🌸
zZehraAa Bfduam evet eşim bu takviyeleri kullanmadan önce test vermişti değerler iyiydi ama kullanmaya başladıktan sonra daha da iyi oldu bir de keçiboynuzu özü içiyordu soğuk sıkım sabah akşam bir yemek kaşığı. Bunlar zararlı takviyeler değil doktorda uygun görmüştü.
Meliscan iilaydaa93 aynen canım denicem benimde sebepsiz 1.5 sene oldu hiç gebelik olmadı kimyasal bile yaşamadım bekliyorum bakalım
Dilanayrn Bfduam proxeed saşe toz halinde su içinde eriyor. 3 Ay kullanımdan sonra etkisini gösterdi bizde. 3 4 ay kadar kullanılıyor diye biliyorum tekrar test verince belli oluyor canım. Cook teşekkür ederiz 🙏😊
Bfduam Dilanayrn evet bunu biliyorum, promen k bizdeki, biz test yapmadığınız için etkisini bilemiyoruz, dikkate değer bi artış oluyor mu siz yaptırmışsınız bilirsiniz Rica ederim bu arada:)
Bsraao suudamlasi 3 yıl hamile kalmadım ben. Olmadı aşılama yaptırdım tedaviler gördüm bütün testleri yaptırdım. Hiç bir sorun yoktu tedaviyi bıraktım hamile kaldım . Oda nasip değilmiş kaybettim . Kendini üzme zamanında ve sağlıklı olsun inşallah 🙏 seni çok iyi anlıyorum ama elimizden birşey gelmiyor
Dilanayrn Bfduam bizim ilaç bitti 2 3 ay geçti hala değişen bir durum olmadı doktorumuz tekrar istedi test o yüzden yaptırdık herşey normal olunca bu sefer benden rahim filmi istendi çok şükür hemen ardından hamile kaldım. Yuksek ihtimal yıkanma işlemi olduğu için herhangi bir yapışıklık varsa açıldı ardından tuttu. Film sonrası hamile kalan çok varmış doktorumuz öyle söyledi. Herşey gönlünüzce olur inşallah 🤲
Mavi34 suudamlasi bende ilk evlendiğinde 1 sene gebelik.olmamisti her ay hevesle bekler regli görünce tüm.moralim çökerdi. 2 farklı doktora gittim kan ultrason herşey normal bekle demişlerdi yumurtlama takibi yap vs. En son ınfernite bölümüne gittim orda bana rahim filmi felan da yapıldı ve daha kapsamlı testler yine temiz çıktı sonra eşimi çağırdılar onda sıkıntı çıktı ve değerleri çok düşük normal yolla olmaz sizin direk tüp bebek dediler. Şimdi tüp bebekle 10+4 hamileyim. Eşinin testi temiz çıkarsa sende ınfernite bölümüne git ve rahim filmi çektir tüpte tıkanıklık va olabilir tahlilde ultrasonda görülmüyor o durum
Nihalzydn suudamlasi Canım ne kadar stres yaparsan o kadar zorlaşıyor süreç malesef. Senin kendini rahatlatman en faydalısı olur. İnan etrafımda kim varsa hep 2 sene 3 sene denediler aşılama vs oluyor bir şekilde. Allah inşallah sağlıkla nasip eder sana da dua edicem. Ama canını sıkma sakın doktorlar bile bir bir buçuk sene denemeden gelmeyin diyolarlar 😕. Allah seninde dualarını kabul etsin inşallah
Zeytinlimon suudamlasi aynı durumdaydım herşey normaldi.11. Ayda rahim filmi çekildim onda da bişey çıkmadı normaldi ve 13. Ay hamile kaldım.klasik evet ama burdaki bi çok kişiye yazdım düşğnmeyip kafamdan attığım artık olmayacak diye düşündüğüm ve çok yoğun bir tempoda geçirdiğim ay hamile kaldım.darısı size🙏🏻
Ysfars suudamlasi sana bişey anlatacam canım seni tanımıyorum bile ama litfen beni iyi dinle rabbimin haznesi bol ol der olur. Sen eşin ruhlarımız üflemdiğinde zaten evliliğiniz nasıl kaderse sizden olacak cocuklarda o şekilde kader. Amcamın kızı severek evlendi benek istediler yok olmuyor bir yıl içindede hem boşanmaya karar verdiler hem ayrılmaya hem çocuga ama bu sorun amcamın kızından değil eşinden kaynaklı sorunlardı hepdr a gittiler kuzenimde sıkıntı yok kocasında cıktı onlar cocuk isterken bosandılar amcanın kızını aldatıyormus. Somra adama dr demişti ona cocugun anca tüp bebekle olur. adam altı ay gecmeden bosanır bosanmaz evlendi hemen cocugu oldu rabbim ona kısmet etmedi yani demem o ki her şeyde bi hayır aramak lazım vajtinş saatini bekliyordur canım
Merveeeeekurt suudamlasi sıkıntı yapma canım içini ferah tut eminim çok basit bir çözümü vardır. Sorun yoksa da henüz zamanı değildir. Du et bol bol.Bir de iyice araştır tabi ama soğan kürü çok mucizevi bir şey diyorlar.Ama bütün sağlık taramalarından geçin ona göre bir araştır.Tıp artık çok ilerledi.Hep bir çözüm var Allahın izniyle. 😊 Kayınvalidem ilk çocuğuna 4 yıl sonra hamile kalmış.meğer sıkıntı Kayınpederimin sperm sayısının düşük olmasıymış 4. Senede anlamışlar. 3 kere uygulamalı iğne vermişler 3. Uygulamaya gerek kalmadan hamile kalmış.Dediğim gibi çok basit bir çözümü vardır 🤗
Beroada suudamlasi yumurtlama dönemini takip kafana takma yani hani sırf bebek için eşinle birlikte olmadığını düşün rahat bırak kendini stres çok etkiliyor rabbim hayırlısıyla nasip etsin sorun yoksa zamana bırak veren de alan da Allah nasibinde vardır inşallah dua et bol bol inşallah da olur hiç tasa etme🥰
suudamlasi Kizlar merhaba, esimin sonucu çıktı doktora gittik üroloji de, kadin doğum Dr uda hiçbir sıkıntı olmadığını her şeyin güzel olduğunu söyledi. Sonra bana tekrar muayene yapıldı. Sag yumurtaligimda polikistik over olduğunu söyledi. İnsülin direncimde yüksek çıktı. Klomen verdi. İnsülin direnci için bir ilaç verdi. Folk asit verdi. Birde Vita pure info şase ilaç verdi. Rahim filmi bu ay da olmazsa çekeceğini söyledi.