Elfravza Slm kızlar 35 haftadayız bebeğim yan pozisyonda duruyo yani bi gögsümün altında kafası diğerinde popsu var göğüslerim de iri sıkıştryo zor nefes alıyorum bu haftadan sonra doğum pozisyonuna girer mi böyle taşıyan var mı
BurcuLice Elfravza canım benim yeğenim makat gelişti başı yukarda poposu aşağıdaydı sezaryen günü almaya gittiklerinde son hafta dönmüştü belki döner bebeğiniz stres yapmayın sağlıkla gelsin inşallah 🌹☺️
arisin_annesiii Elfravza kuzenim sancıyla 42ye kadar bekledi ama dönmedi. Evet bekleyin tabi ama doktorunuzu dinleyin mutlaka
Elfravza BurcuLice temennim o yönde çünkü ilk doğumum normal oldu hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür ama bu iki numara yordu beni allah sağlıklarıyla sınamasın da yine de düşünmeden edemiyo insan işte 🤦🏼♀️😊
midekoruyucu Elfravza Allah yardımcınız olsun sizin bebiş yukarda olduğu için baskıdan nefesiniz daralıyor anlaşılan. Bizim sıpa da aşağıda olduğu için kasıklarımın ve vajinadaki baskı ağrısından yürüyemiyorum bile 🙈 Sağ salim hayırlısıyla bi gelselerdi 🥰
Elfravza midekoruyucu amin amin hayırlısıyla bi gelseler de 😊 her hamilelğin ayrı bi zorluğu ayrı bi güzellği oluyo diyelim anne olmak zor ama kucağmza alınca hepsi geçicek Allah ın izniyle 🤗 rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..
Elfravza arisin_annesiii doktorum beklicez dedi dönmezse acil sezeryana alabilirz dedi o biraz korkuttu beni açıkçası haftaya nts var orda belli olur mu acaba bilemedim 🤷♀️
arisin_annesiii Elfravza ben doktorumu dinlemedim 10 cm olana kadar sancı çektim sonra sezeryan oldum doktorunu dinle lutfen