Anne_Karina Kanamayla ilgili kaçıncı postum bilmiyorum her türlü progestan iğne ilaç kullanıyorum bir türlü kanama durmuyo üstüne bir de dün acayıp sancım oldu aynı adet sancısı gibi ve belim ağrıdı hamile kalınca en azından 9 ay kurtulurum bu ağrılardan dedim yine çekiyorum tuvalet hariç kalkmıyorum hep uzanıyorum oda beni çok bunalttı hormonlardan mıdır nedir ağlıyasım var😢 bende evimin işini görmek yemeğimi yapmak istiyorum sürekli yatmak (nerdeyse bir aydır)beni psikolojik olarak çok yordu😔
Hahahh12 Anne_Karina cok gecmıs olsun . Bende suan aynı sorunu yasıyorum 17 haftadayım yatıyorum bende . Ev temizlemek yemek yapmak istyrm bide gurbet geliniym ailem Baska şehirde eşimle benden başka hic kimsemiz yk bu şehirde . Ama sabır diyorum evladım iyi olsunda ben yatıyım diyorum . Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok sabredip yatacaz . Senin kanamanın sebebi neymıs
mhndshnm Anne_Karina merhaba Bende 17 haftalık hamileyim yaklaşık 2 haftadır kanamam var. İlk basta lekeleme tarzındaydı sonra arttı gittikçe. Her gün regl olur gibi kanamam oluyor. Hastanede yatıyorum. Kanama alanı görünmüyor sebebi de bulunamıyor. Sizin sebebi belli mi?
Semanurozgan Anne_Karina aynı dertten muzdaripim valla düşük riskim var sadece wcye kalkıyorum yat yat bunaldım sıkıldım çok zor gerçekten inşallah tez vakitte sağlığımıza kavuşur bizde yaparız
Melih_funda 1 hafta tek yatmama rağmen bunalmıştım ama hep şöyle düşünün beterin beteri var ben hep sırt üstü yatıyordum tuvalete bile zor bela kalkıyordum doktorum gerekirse bez kullan ama kalkmamaya çalış ayağını yüksege tut uzan sağ sola dönemiyordum sürekli ağlıyordum 1 hafta tek olmasına rağmen sonra başaramadık zaten kürtaj olmak zorunda kaldım dayanamadım sancılara 😔 zor bir durum ama her halimize şükür rabbim yardımcınız olsun inşallah şuan sizi o kadar iyi anlıyorum ki telefon dan film izleyin müzik dinleyin yanınızda birileri olsun hep sohbet edin yada kitap okumaya çalışın aklınızdan çıkarın herşeyi bir nebze de olsa rahatlatıyor inanın 🥰
Anne_Karina Melih_funda öncelikle çok geçmiş olsun Allah sabır versin 😔altı ay önce çok sancılı bir safra taşı ardından ameliyatım oldu 3 ay yatmak zorunda kaldım hastane ev derken kafayı yedim şimdide doktorum hiç bişey yapmıcaksın yoksa doğuma kadar yatarsın diyince korktum umudumu kaybetmiyim diyorum ama kanama bi geçer gibi oluyo ertesi gün yine geliyo üzülüyorum
Melih_funda Anne_Karina üzülmemeye çalışın stres kesinlikle yapmayın en büyük etkenler bunlar ne kadar Zor olsa da rabbim veriyor sabrını çok şükür kürtajdan 2 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan sizin gibi 16 haftalığız ve aklım sürekli orda acaba yine mi olacak allahım nolur hareket etsin aynışyleri yaşamayayım diye her gece dua ediyoruz sizde bol bol dua edin üzüntü stres yapmayın geçecek bu günler de inşallah Allah’ın iZni ile 🤲🏻❤️
Anne_Karina Hahahh12 sanada çok geçmiş olsun benim ailemde gurbette eşimle tekiz kimsemiz yok ilk önce bebek tutunma aşamasında o yüzden kanaman oldu dedi doktor ama bu bir ay önceydi şuan ise kan keseleri dedi bu haftanın başında baktı kesilir rahimde gözükmüyo dedi ama kesilmedi
Anne_Karina Hahahh12 yok doktor ilk gebelikte biraz geç hissedersin dedi bazen değişik bi his oluyo ama bebek mi değilmi çözemiyorum sen hissediyormusun? Kaç haftalıksın
Hahahh12 Anne_Karina 17+4 evet hissediyorum 15 haftada hissetmeye başladım . Allahım evlatlarımıza saglık sıhhat versin . Cok ağladım ama sonradan toparladım evladım da hissediyor üzüldüğümü moralini yüksek tut allahın izniyle bu günleri atlatacaz ben inanyrm 🤲🏻
Anne_Karina mhndshnm plasenta rahime dogru dediler yani asagidaydi baya ama benim bir aydir filan kesildi cok sükür benim 6-7 hafta kesintisiz geldi hastanede yatmadim siz niye yatiyosunuz??
mhndshnm Anne_Karina çok fazla kanamam olduğu için gözetim altında tutmak istediler. Sonra plesanta yukarı mı çıktı?
Anne_Karina Semanurozgan ili hafta önvr detaylı ultrasona gittim ve ordaki doktora kanamam varken hiç hareket etmediğimi söyledim sürekli yatmanında kanamayı durdurmıcağını çokta alakası olmadığını söyledi boşunamı o kadar yattım diye düşünmedim değil
Redpepper Yalnız değilsin bende 1,5 aydır yatıyorum erken doğum riskim var artık iyice bunaldım hergün ağlıyorum, iş yapanlara bile özeniyorum şuan