[silindi] merhaba ben 12+6 da yani 13 haftalikken kontrole gitmistim 17 cm boy dedi doktor ama netten baktigimda 13 haftalik bebek 9 cm diyo bu boyunun uzun olacagi anlaminami geliyo :)
MKrasnic [silindi] 17 cm değil canım o, büyük ihtimalle 1.7 demiştir bacak boyu o da boy ölçümlerinde 7 ile çarpılıyor. Yani 11.9 cm boyu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
sophia [silindi] bence boyunun uzun olcagindan cok baska bir anlama gelebilir. Normali 9 iken 17 cm bence riskli. Arkadaslarin da soyledigi gibi 1.7 dir bence o deger.
Nhlady [silindi] Biraz daha buyusun anlasiliyor boyunun uzun olup olamayacagi bize hep diyordu bacak boyu uzun simdi 36 haftadayim simdide diyor bacaklari uzun, kilosu iyi ama uzun oldugu icin zayif gozukecek dedi bana
[silindi] MKrasnic ama bana doktor 17 cm dedi canm hatta ultrason kagidina baktim orda da oyle yaziyo resim atmayi beceremiyorim atardim amin canm hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah
[silindi] sophia brn crl sini diyorum canm bacak boyu deil bas ve popo boyu 17 cm dedi ultrasonda da yaziyo ama resmi atamiyorum bi beceremdim nasl atabilirim ya detayli anlatrmisin
[silindi] Serpilbb doktor 17 cm dedi ama ne icjn dedi acaba burda 17 cm yaziyo ama crl 5.32 yaziyo altta o zamn 17 cm olan ne rahim uzunlugu mu anlamadim yahu
Bmom [silindi] o haftalarda boy söylemesi de ilginç bence biz ilk 24 te detaylida söylendi şuan çok erken
Bmom [silindi] bilmiyorum ben 16 da gittim bidaha detayliya kadar gitmedim 16 da sadece cinsiyeti öğrendik söylemedi yani doktorum bende sormadım açıkçası
irorkay [silindi] 17 cm olamaz yani imkansız. Renkli mi baktı nasıl baktı o ultrason terimi ile ilgilidir büyük ihtimal.
mutluugizz [silindi] https://hizliresim.com/ e tıklayıp oradan fotoğrafı yükleyip aşağıda oluşan linki kopyalayıp buraya atın bakalım