Minikmucize9191 aynı şeyi ben de yaşadım 24+0 da doktora gittiğimde 9 gün geri olduğunu genetik olabilir ama yine de bi perinotoloğa görünmem gerektiğini söyledi. Alanında iyi bi doçente gittim o kadar korktum ki direk özel kliniğine gittim yarım saat herşeyine baktı oğlumun beyinsel gelişimde sıkıntı olmadığını yapısal olabileceğini söyledi 2 hafta sonra yine çağırdı kontrole ve gittim bu defa aradaki fark 11 güne çıkmıştı ama gelişim devam ediyo bizim için bu önemli bi ay sonra yine gel bana dedi. 1 ay sonra gittiğimde 30+0 da bpd değeri aradaki farkı kapatıp 8 gün öne geçmişti bu defa. 2 hafta sonra yine gel dedi. Bu defa bpd değer 32. Hafta da 5 gün öndeydi şuan 37+0 Dayım ve en son doktoruma 36+1 de gittiğimde bpd değeri tam günüyle uyumlu 36+1 çıktı. Yani size söyleyeceğim 1,5 ay dünyam başıma yıkıldı doktor yapısal dese de zihinsel bir problem olacağı korkusu beni yedi bitirdi. Ama sonuç olarak şuan tam haftasını yakaladı . Baya uzun anlattım yaşadığım süreci kusura bakmayın yani siz de korkmayın böyle şeyler olabiliyor. İnşallah sağsalim eksiksiz kusursuz kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.