Nuray11 Sevgi_123 ben 30 haftalığım ev süpürmek dışında zorlandığım işim olmadı daha ama evi süpürene kadar çok yoruluyorum oda el süpürgesiyle süpürdüğüm için olabilir
Sedarif Merve_Sa Benim eşimede kalsa öyle yapma ne olcak diyo da olmuyor işte 😂😂😂 yeni evliyim bide eşyalar yeni olunca herşey tüy yapıyo uçuşuyor artık 😂😂😂
Baloncuk41 Bi anda herseyi yapmaya calisinca bende zorlaniyorum ama denk getirmemeye calisiyorum, hem camasir hem ütü hem temizlik aynı gun yapsam kalkamıyorum bende koltuktan 🤷🏻♀️
Sevgi_123 Baloncuk41 en nefret ettiğim iş ütü yapmak ama ütüsüx kıyafet giymeyi de hiç sevmem söylene söylene yapıyorum 😅
Sevgi_123 Buketkucuk Benim annecim bana mı yardım etsin ev işini mi yapsın kendi kendime yavaş yavaş yapıyom çok zorlandığım şeyleri eşim yapıyor hayat müşterek 😅
Cansugurses Sevgi_123 seninde daha erkenmiş canım 32 haftalık hamileyim 1, 5 yaşında kızım var beni düşünün birde 😊 bende 3 haftadır böyle aşırı yoruluyorum ilk hamilelikte bişeyim yoktu ama bu kızım yoruyor malesef😔
Sevgi_123 Cansugurses Iki çocuklu daha zor oluyor ya benim ilk olduğu için bide ben ikinciyi Allah isteyrne versin 5 sene sonra falan düşünüyorum
Buseninannesi_21 Sevgi_123 Yarin 23 olucam inşAllah nefes nefese kalmiyorum ama belim agriyo karnimda agirlik hissediyorum 🤗
Umi21 Sevgi_123 31 haftalık hamileyim son zamanlarda bende biraz zorlanıyorum eşim yardım ediyor sağolsun dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum sizde birden bütün işi yapmaya çalışmayın
NilayRuya Sevgi_123 beeeen😌 detaylı temizlik yapamıyorum. Evi silip süpürsem bile nefes nefese kalıyorum fena oluyorum kendimi yatağa zor atıyorum
tgba22 Sevgi_123 valla ben de 24 haftalığım biraz iş yapayım hemen belim ağrıyor anlamıyorum sizde de var mı bu durum halsizleşiyorım
HavvaMerve Sevgi_123 Evet zaten yapamıyorum da artık yapınca agrım oluyor doktor da yapmaman gerektiğini söyledi sadece bir toz alabiliyorum genellikle eşim yapıyor her hafta ☺️ Ayda bir de kadın alıyorum mecburen