Sevgi_123 Kızlar evinizi temizlerken nefes nefese kalıp bırakasınız geliyor mu ya ben çok zorlanıyorum bitirdikten sonra kendimi koltuğa zor atıyorum ve artık hiç halim kalmıyor benim gibi olan var mı
Eymenbby4 Sevgi_123 bende öyleyim daha 11haftalığız salonu mutfağı odayı süpürdüm sıra koridora geldi bacağım kasıldı bekine ağrı girdi koltukta öylece oturup kaldım nefese nefese konuşamıyorum bile
kelebegimm07 Sevgi_123 sadece makineye bulaşık dizdim ve buzdolabının içini temizledim şuan koltuğa geçtim uzanıyorum çok yoruldum 🤭
Sedarif Sevgi_123 aynen bende öyleyim süpürürken karnım kasılıyo artık güç uygulamaktan heralde 🙄🥺 29 haftamdayım
Cevirmenannee Sevgi_123 38.haftadayım baktım bırakasın geliyor işi bırakıyorum direk sonra devam ediyorum tekrar. Yorma kendini sende
Sevgi_123 Eymenbby4 kız senin daha erken miş bide ben 19 haftalık hamileyim senin niye öyle oldu ki ya
PelinAtes Eymenbby4 aynen bende 11 haftaligim şu an yataktan kalkamıyorum inanilmaz bı ağrı sağ kasığımda çatlamak üzereyim siz nasıl ev bark supuruyosunuz ayol 😂 maşallah binceler maşallah vallahi keşke bende öyle olabilsem
Littlespy Eymenbby4 ilk haftalarda ben kımıldayamıyordum bile, 1 kere sadece yer sildim Vileda ile o da öldüm ve o gün lekelenme gördüm. Ama şimdi 17. haftadayım daha iyiyim. Başlarda öyle oluyor. Her türlü kendimizi zorlamamamız dinlenerek yapmamız lazım.
Meryemm1212 Eymenbby4 bende o haftalarda sizin gibiydim 3 ay bitince biraz rahatladım yoruluyorum tabi ama ilk 3 ay çok zorlandım
flowers Sevgi_123 19 mu ben 36 haftalığım beni düşünün bide 🤣🤣 oldugu kadar hafta bir esim süpürüyor ben peşine siliyorum. İki hafta sonra temizlik icin iki tane abla alicam
Cansugurses Sevgi_123 seninde daha erkenmiş canım 32 haftalık hamileyim 1, 5 yaşında kızım var beni düşünün birde 😊 bende 3 haftadır böyle aşırı yoruluyorum ilk hamilelikte bişeyim yoktu ama bu kızım yoruyor malesef😔
Sevgi_123 Sedarif Benim karnımda sıkıntı olmuyor da başım dönüyor çok zorladığım zaman zaten hamileyken evi pırıl pırıl olan yoktur 😅
midekoruyucu Sevgi_123 bizim evde artık temizlik hak getire 🙈 önceden zorlaya zorlaya da olsa yapıyordum 29bitti artık eğilip kalkamıyorum hamileliğim baştan beri çok ağrılı geçiyor. Bugün bi denicem süpürüp silmeyi Allah kerim 😅
Emirinannesi34 Sevgi_123 27 haftalığım artık eğilmek koltukların altını silip süpürmek zor geliyo 🤦🏻♀️