Zhra_cil Kızlar 24 haftalığım. Zaten bi kac gündür nefes almada zorluk çekiyordum. Bugün burnum kanadı. Çok özür dileyerek söylüyorum kanlı et parçasına benzer bişe çıktı burnumdan acıkcası biraz korktum. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Ceren_06 Zhra_cil bende de oldu internette normal yazıyodu baska bi sorun yaşamadım henüz kontrole de daha var sormadım doktora
2pasam03 Zhra_cil 35 haftaligiz canim brnimde oluyor kan orda dura dura donuyo gibi kanayinca oda cikiyor galiba bende de daha dun oldu
Ladybird25 Zhra_cil bendede oldu 27+5 im bir gün boyunca oldu sonra geçti aile hekimime gittim muayene etti kılcal damarlarım çatlamış bir krem verdi kullandım daha olmadı
Lyl1453 Zhra_cil canım bende 19+4 günlüğüm bende de 3 gündür oluyor sümkürdügümde et parçası gibi bişey çıkıyor benimde kontrolüme var ama pazartesi günü doktorumla telefonda konuşulan bakalım ne diyecek
Zhra_cil Ceren_06 benim de kontrolüme var daha ya normalde kanıyordu az az her zman olmuyordu ama bugün öyle yoğun olunca korktum
Ceren_06 Zhra_cil öyle seni korkutacak kadarsa erkenden git bence hastaneye ya da ara doktorunu en doğru bilgiyi verecektir
Reyo78 Evet canım 35 haftalık hamileyim ara ara oluyor ama oyle yogun bir kanama olmuyor.sumkurdugumde goruyorum korkma ama doktorunla paylaş istersen herkesin farkli olabiliyor.🙏🙋♀️