fatmArslan06 Kızlar cips yiyorum sadece cips oda aşırı tuzlu oluyor ama az da olsa bi çorba kasesi kadar yiyorum 1 büyük paketi 1 hafta da az az bitiriyorum ıstemsiz canım tuz çekiyor bazen şekerli şeyler çekiyor yemeyince elim kolu tutmuyor titriyor
Derya fatmArslan06 vucudumuz ödem tutmasın diye olabildiğince tuzdan uzak durduğumuz için canımızın tuzlu şeyler çekmesi çok normal benimde çok çekiyor aynı sizin yaptığınız gibi sade alıyorum azar azar yiyorum abartmamak koşuluyla sorun yok diye biliyorum
Mom789 fatmArslan06 ye gitsin ay cips hamburger kola ne canin istiyorsa ye sonuçta bunları hergun yemiyoruz haftada bir bile olsa istediğini ye sigara kadar zararlı değil,şu telefon bile daha zararlıymis yani sen düşün
fatmArslan06 Funda2735 çok güzel gidiyor demi ben sabah sabah gözümü cips diye açtım en sonunda bitirdim de kurtuldum keske az tuzlu yapsalar 😂😂😂 tuzunu cok atıyorlar
Funda2735 fatmArslan06 hemde nasıl ben full tuzlu ekşi yiyorum zaten 14 haftalık olcaz biz, siz kaç oldunuz ?
berilkus fatmArslan06 Ben de yiyorum. Oh yiyorum yiyorum şişmiyorum diye seviniyordum, 34. haftaya gelince günümü gördüm davul gibi şiştim ama yicem yine de aklımdan çıkmıyor 😂
Cigdemss fatmArslan06 yememek en güzeli , biraz yemeyin almayın, elinizin ayağınızın tutmama durumu geçer. Sonuçta alamayan ne yapacak. Hem zararlı hem kilo yapar hemde ödem. Yerine alternatif farklı sağlı yiyecekler yemeye çalışın.
fatmArslan06 Cigdemss dogru canım alsam da ayda bir bi.paketi de bi hafta yerim bitti zaten bidaha almayacam😂😂 danino alacam aklima o geldi çilekli ne varsa suan popüler o
Cutepregnant fatmArslan06 cok tatli cok tuzlu seyler zehir gibi malesef nirmal hayatta da canim tuzlu istediginde 12.haftaya kadar bulantidan dolayi bir kornison tursu yemistim. Tatli istedigimde tahin bekmez yedim. Esim yerken cok canim cekiyordu hep cipsi ufacik bir tane aliyordum. 37. Haftadayim yedigim tane olarak 5i gecmemistir. Ama yemedigim icin mutluyum iyi ki yememisim hic odem tutmadim sekerle ilgili de problemim olmadi. 4 kilo aldim sadece. Allah yardimciniz olsun insallah bu istediğiniz azalir ☺️