Öncelikle merhaba bir Ameliyathne hemşiresi olarak aydınlatmak istedim eski yerinizden aynı kesi yapılır eski kesiniz şekli bozuksa iyileşmesi kötüyse yani skar doku oluşmuşsa o doku çıkartılır ameliyat sonunda cildiniz normal dikilir ve siz yeni Sezeryan olmuş gibi görür hissederseniz :) ikinci sorunuza gelecek olursak bu sizle alakalı bir durum siz pozitif bir insansanız pozitif düşünceleriniz varsa zorlansanız da bu sizin psikolojinizi olumsuz yönde etkilemez iyi yönleri görür mutlu olursunuz :) 19 aylık bir oğlum var 34 haftalık hamileyim ilki Sezeryan olduğu için bu doğumumda Sezeryan planlanyor ve beni korkutmuyor yanımda destek olacak annem kızkardeşim eşim kayınvalidem olucaklar sağolsunlar. Gebeliğim boyunca bebeğimi emzirdim emzirmeye devam ediyorum kardeşi doğduktan sonra da ikisi beraber emecekler inşallah "“tandem”" emzirmeyi araştırıp okuyabilirsiniz. Evet hamilelikte zorlandığım zamanlar çok oldu gece uykusuzlukları gündüz huysuzlukları vs ve olmaya da devam ediyor ama kötü günlerde iyi günlerde geçip gidiyor hafızamda sadece iyileri bırakıyorum dönüp gülerek hatırlıyorum 😍☺️