Eminedrk Çocugu olmayan kişi için Enbiya suresinin son sayfasını 70 kişi okuması lazımmış ramazan boyunca nolur yardım edermisiniz benm 6 senedir olmuyor gecn gün açtım postta son 50 kişi kaldı benm adıma niyet edip okumanz gerekiyormu Emine ismim
sumeyye_81 Eminedrk canim bir kisi bir sayfami okuyacak yani mesele 70 kisimi olcak illa oyle degilse brn 10 tane alirim
Tgckbr sumeyye_81 herkes bir sayfa okuması gerekiyor bir kişi birden fazla okumamasi lazım yani tam 70 kişi olmasi gerekiyor bizde ablama topladık ordan biliyorum canim
Eminedrk Tazeanneyimben tşk ederim cnm saolsn Allah razı olsun cnm rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin
Eminedrk Tgckbr Amin cnm Allah razı olsn iyiki varsınız.. rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin
Hazan_yeli25 Şimdi bi bskasina okudum birtanede size okuyorum Rabbim hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip etsin şu mübarek gunde niyetinizi kabul etsin
Eminedrk Hazan_yeli25 amin cnm amin Allah razı olsun rabim sizlerinde gönüldekini hayırlı bir şekilde versin
Tgckbr Eminedrk ona da daha yeni okuduk onun 15 yıldır yok canım inşallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder 😞🤲
Eminedrk Nazlialttncan çok tşk ederim Allah razı olsun cnm rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin
Eminedrk YagmurYigit54 Çok tşk ederim saolsn Allah razı olsun cnm rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin
Eminedrk Mikmikk çok tşk ederim evet cnm hekez 1 tane okuması lazm Allah razı olsun cnm rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin
Eminedrk vuslat90 tm cnm çok tşk ederim saolsınız Allah razı olsun cnm rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin
Eminedrk Guneyinannesi1 tamamlanmadı daha cnm var çok tşk ederim Allah razı olsun cnm rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin
Eminedrk [silindi] sıkıntı yok cnm aksamada olur çok tşk ederim saolsın Allah razı olsun cnm rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin
Kbraygt2 Emine kuzum bende okurum beni de say Allahım şu mübarek gün hatrına sana da bir evlat versin inşallah kalpten diliyorum 🙏🏻🌹
Eminedrk Kbraygt2 amin canm cokkk tşk ederim gerçekten hepinz saolsınız iyiki varsınız…. Allah razı olsun cnm rabbim sizlerinde gönlündekini hayırlı kılıp versin