greybrde Merhaba hanınlar ilk gebeliğim 10. Haftam makinamla göbek tüğlerimi almamın bebeğimi bir zararı olur mu?🥲
Eymenbby4 greybrde almayı önermiyorlar çünkü gebelikte yeterince göbek kılı çoğalıyor ama almak isterseniz ağda ile alın
angel123 greybrde bildiğim kadarıyla bi zararı yok son zamanlarda önerilmiyo erken doğum riski yapabiliyomuş
enisenalbant greybrde Alma daha çok çoğalıyor,gebelikten sonra hepsi dökülüyormuş zaten ilerikş zamanlarda 30.haftada bebeği daha çöl hissedeceksin onu rahatsız etme cihaz ile bırak çıkarsa çıksın
Bulutsevdasi greybrde alma zaten doğumda dökülecek. Hormonal çoğalıyor ben hiç almadım minik bebek tüyler var belli bile olmuyor aldığım minik bir ksiim var orayida almadım zamanla azaldı sende alma.
SerapNil greybrde benimde belirgin ben alıyorum açıkçası rahatsız oluyorum sevmiyorum görüntüyü 😊 38. Haftamdayım bir zararı olduğunu da düşünmüyorum .
Annesininkuzusu01 greybrde Ben ağda makinesi aldım fiyatıda uyguna geldi gördüğüm zaman sürüp çekiyorum hemen
Eylulunannesi-2 greybrde gebelikte göbegnde yara cıksa kanasa yada çizik olsa bebektede olacak mı… Lazer hariç herseklde alablrsn. Hatta lazer bile yapablrsn doktorlar sakınca görmuyor ama yinede ondan cekinsen anlarım ama epilatörle ne olablr…
greybrde Eylulunannesi-2 çocuğun biyerinde bişey çıkarmı diye sırmadım okadar cahil değiliz heralde belli bi haftadan sonda ses duya biliyorlar sesinden dolayı her hangi bir sakıncası olur mu acaba diye düşümdüm yine teşekkür
Eylulunannesi-2 greybrde cahilsin demedm nye tribe girdn ki. Mantık acısından acıkladm sorunu. Sen deriyle işlem yapıyosn sonucta bebekle alakası yok. Seste öyle.