Nergis1901 Kizlaaar dün doktora gittim, bebeğim çok sağlıklıymış hiç bir sorun yok, geçen gitdiğim diğer doktor öyle korkutmuştu ki, Allahıma şükürler olsun, isteyen herkese nasip olsun Inşallah🤍🙏
MKrasnic Nergis1901 sağlıktan şüphe edince insan her şeyi unutuyor. Benim bebeğimde hafif derecede böbrek genişlemesi çıktı detaylı ultrasonda. Sonra internet araştırmaları vs derken karşılaştığım şeyler facia tabi. Doktoruma her gidişimde bebeğim sağlıklı mı , iyi bir sorun yok dimi demekten kendimi alıkoyamadım. Zaten o zaman anladım ki geriye kalan her şey fasafisoymuş. Allah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin, bize kolay doğumlar evlatlarımıza kolay gelişler inşallah. İsteyen herkesin kucağını dolu kaldırsın şu Ramazan gününde rabbim 🤲🏻
Msde_srds Nergis1901 bana da bissürü kötü şey dediler küçücük bebeğe doğduğunda çok yaşamaz bile dediler en korkuncu o cümleydi benim için 😢 şimdi küvezde bebeğim malesef 😟😟
Nergis1901 MKrasnic 5ci haftada yerleşme kanamam olmuştu, beni korkuttu kalp atışı dakikada 94dü, gelecek hafta gel yine az olsa alırız falan demişdi, korkunçtu
Nergis1901 Gulsen4224 çook teşekkür ederim canım, 1ay çabucak geçsinde sana göstereyim resmi bakarsın İnşallah cinsiyyetine😍😍
Nergis1901 Msde_srds allah saglikla almayi nasip etsin kucagina kuzum, sen elini Allaha ac geri cevirmez hic🙏🙏🤍