buket97 Hanımlar ben çok su içemiyorum da sevmiyorum da su içmeyi günlük 2 litrelik bir su şişesinin içine bir tane tarçın atsam öyle içsem sıkıntı olur mu interneti okudumda erken doğum olur felan yazıyordu başla türlü de çok zor içiyorum suyu
Beyzan buket97 1 çubuk tarçın dan bir şey olmaz gibi ama abartmamak lazım ben tatlıların üstüne tarçın döküyorum mesela o şekilde yiyorum. Ama burda bir kaç gün önce okudum belki o anne de görüp daha detaylı yazar. Bir anne gebelik şekeri çıkınca düşürmek için bol bol tarçınlı su çıkmış ve sancı oluşmuş erken doğum riski olmuş. Dikkat etmek lazım Allah korusun her şeyin fazlası zarar
Melek- buket97 bence içmeyin ben bir kez içtim ve sancım oldu tesadüf değildir herhalde yarım saat içinde oldu çünkü. Her vücut farklıdır tabiki ama riske atmaya değmez diye düşünüyorum
buket97 Deletedmom_5 ayyy korktum en iyisi hiç içmiyim dediğiniz gibi limon sıkayım bari yolsa içemiyorum hiç suyu zorla 2 litre hamile kalmadan önce günde 1 bardak anca içerdim
Deletedmom_5 buket97 bence normal su içmeye gayret edin lıkır lıkır olmasada 1.5 litreyi yanınıza koyun yudum yudum minik minik için böylelikle midenizde bulanmaz
Cigdemmom buket97 canım 2 litrelik suya atılan bir adet tarçından hiç birşey olmaz rahatlıkla tüket :) fazlasını koyma yeterli düşük yapmak okadar kolay değil korkma 🥴😘😘
Busraors buket97 ben su şişeme bir adet sade soda katıyorum daha güzel oluyor tadı hemde suyun minerali artıyor sonlara doğru da bardağıma birer dilim limon sıkıyorum sende dene istersen
MS92 buket97 doktorum bana ara öğündeki sütümü bir kasık tarcın ile içmemi söyledi. 32. Haftadan beri öyle tüketiyorum. Şu an bir durum ya da risk yok. Doktorunuza danışın bence
Guldenur buket97 bende 2 litre suya yarım kabuk tarçın koyarak içiyorum doktorum içebilirsin dedi bende sizin gibi su içemiyordum şimdi 2 litre suyu bazen geçiyorum bile. En iyisi siz doktorunuza sorun kişiden kişiye değişiyor bu durum.