Civciv_geliyor1 oglumubekliyorumm gyneferonu bölünce bi sıkıntı yaşadınız mı acaba bölmeyin yazıyor da
Besteblgn Civciv_geliyor1 hayır bir tane magnorm var bir tane newcal d3 birde kan için olan fertamir toz şeklinde
Besteblgn mavimmfertamir yazdır canım doktoruna bende hapı içemedim şurup berbat ama bu toz çok güzel aynı vişneli meyve suyu
eko1618 Civciv_geliyor1 bende ilaç yutamayanlardanım maalesef vitamin hapı kullanamadım bu yüzden sadece kan ilacımı kullandım gerisini yediğim besinlerden sağlamaya calıştım çok şükür iyiyiz 34. Haftamızdayız 🐣
Mervesabuncuu Civciv_geliyor1 canım decavjt dediğiniz demir ilacı ise bende tutamadığım için değiştirdi Moltofer diye bi surup gibi tek kullanımlık bisey verdi doktoruna kesinlikle içemedigini söyle çünkü yutamiyor olusumuz bazi doktorlara yalan geliyor sanırım
Kubrakorkut anneyim_33 bende kullanıyorum rahat siz ediyo beni midemi bulandiriyi dr kılana bildiğin kdr kılan dedi ben bıraktim kullanmayı içemiyorum ne yapayım söylerken bile midem bulanıyor 😓😓
Gxmgxm Civciv_geliyor1 Eskiden bende de vardı bu sorun şimdi gayet rahat içebiliyorum. Tamamen psikolojik bir şey oldugunu düşünüyorum.
Civciv_geliyor1 Gxmgxm bence de psikolojik yoksa küçücük hapı yutamamak çok saçma ama işte nasıl yenicem
Rabiabektas1 Civciv_geliyor1 bende bu durumdan muzdariptim şöyle bir taktik geliştirdim önce biraz ağzıma su alıyorum yutmadan üzerine ilacı koyuyorum sonra su ile aynı anda yutuyorum
yavrugeyikinannesi Civciv_geliyor1 Bende hap yutmayı bilmiyordum internetten araştırdım su şişesiyle suyu içince yutmayı becerdim. Neden bilmiyorum ama bardaktan içince hemen öne doğru geliyordu hap şişeyle daha rahat oldu. Ama büyük kapsülleri hala yutanıyorum🤭😄
Ebru_ylmz Civciv_geliyor1 canım ben de asla içemiyorum ilaç falan önce 1 lokma ekmek atıyorum ağzıma ya da başka Bi şey yiyecek falan biraz çiğneyip sorna ilacı ağzıma atıp su içiyorum hemen öyle arada gidiyo ilaçta