Happykariner Zehramveannesi bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner Symsyl bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner Zeycannn bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Zeycannn Happykariner okurum tabi Allah en kısa zamanda hamilelikle müjdelesin sizi ve evlat isteyen bütün kadınları🌺
Happykariner Aysenurr123 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner 16Gozde16 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner Nurdan33 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner Kayasbht bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner [silindi] bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner Hayalhira bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
Happykariner yasemin257 bana da okur musunuz hatta böyle bir post açmıştım ordan yazarsanız çok sevinirim . enbiya suresinin son sayfası okunması gerek ismim yasemin . Anne olmak istiyorum lütden okuyun
yasemin257 Happykariner tamam bacim okurum niye okumiyim Yarin okucam Allah niyetini kabul etsin. Hayirli evlat nasip etsin. Sagsalim kucagina alirsin biran once insallah 🤲
Htcysf Happykariner eğer yarın dogumum olmazsa okuyayım inşallah postu bulamam ama okursam size burdan yazayım
Happykariner Htcysf canım dogumun olursada bana bolca dua et olur mu ? Rabbim sag salim kucagınıza almayı nasip etsin evladınızı
Yunel Happykariner tmm canım okurum rabbim tez zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip eder inşallah posttu bulurmuyum bilmiyorum ama okudum sayabilirsin canım
biyologelif Happykariner okurum inşallah ama bir hoca enbiya suresinin sadece 86. Ayeti çocuk için dedi meryem suresini okuyun bende en çok Meryem suresini okudum. Ama niyet çnemli okurum sizin için yinede
Happykariner biyologelif çok teşekkür ederim canım 89. Ayet çocuk için diyorlar ama onu da tesbih çekiyorum ben o ayetti eğer okursanız çok mutlu olurum