Fatmaerarslan bence uzun kollu ince alin mevsimlik olsun ben ilk digumdayken bebek icin 10 zibin aldim ama bunlsrin 3 tanesi yeni dogan digerleri 6_9 aydi cunku vabuk buyuyolar 1 tane 10 lu hastane cikisi almistim okadar cok parada vermemistim boluda bi magza var orda ucuz oluyo ordan 50 tl ye almistim tabi modele gore artan pahaki fiystlilarda vardi oksdar pahalisina gerek tok cunku az bi zaman giyiyolar ve sonradan sarariyolar sararikliklarida gecmiyo 5 tane yeni digan normal takim almistim o takimlardada alt ust sapka eldiven o sekildeydi 2 battaniye 2 muslin bez agiz silme bezini fazla almistim 15 tane vardi toplam yeni dogan corabinolarakti 2 paket almistim pakette 3 cift corap oluyodu 2 tane normal oenye yelek almistim 2 tanede orgu yelek almistim bez olarakta valize 10 tane anne bebek cantama 5 tane toplam 15 adet koymustum ve bn 29 haftamda cantami hazirlamistim hersey yikanip utulenmis yerlesmis sekildeydi belki maddi acidan gec kalmissindir bilemeyiz belki vaktin olmamistir ama biran once al hazirlan