mucizemsin-21 Kızlar bahçivan marka süzme beyaz peynir den yedim iki gündür kahvaltıda bu peynir pastörize sütten mi bulamadım zararlıymış pastörize olmayan zararı olurmu bu arada toksoplazma bağışıklığım yok o yüzden soruyorum 🙄
Mavi34 mucizemsin-21 benim eşim aut peynir le alakalı bir iste çalışıyor. Süzme peynirlerden ye diğerleri pastörize sütten değildir ama tüm süzmezler pastörize sutle olur dedi. Içın rahat olsun
Aslihanilhan mucizemsin-21 peynirlerin bi zararı varmı ki ben de krem peynir yiyorum . Zaten doktorlar da diyo yiyin diye . Bence de marketlerde olanlar pastörize sütten yapılmıştır ya bi zararı yoktur sanmıyorum
mucizemsin-21 Sermec27 ay ciddi misin nasıl sevindim üstünde yazmıyor sonradan geldi aklıma ama yok yazmayınca korktum açıkcası🥰
mucizemsin-21 Mavi34 ay çok sağol canım ALLAH razı olsun içimi rahatlattın normalde yemiyordum beyaz peynir zararlı diye ama unutmuşum iki gündür yiyom demin farkettim😂
Linam2021 Mavi34 eşiniz kurumsal bir firmada mi çalışıyor acaba çünkü marketten aldiklarimuzun arkasına özellikle bakıyorum pastörize inek sütü yazıyor siz böyle söyleyince kafam karıştı acıkcasi?
mucizemsin-21 34_21_23 kaşar yiyordum zararlı diye sadece ama iki gündür yedim aklıma yeni dank etti benimde canım😂
mucizemsin-21 Aslihanilhan bazılarının varmış canım malesef ama markette satılanların yok diyor arkadaşlar şükür içim rahatladı🥰
Caglaengin mucizemsin-21 ben her gun ayni markanin suzme peynirini yiyorum canim aseriyorum cunku bisey olmuyor merak etme🥰
Cigdemss mucizemsin-21 tabiki pastörize sütten. Paketli peynirlerin hepsi pastörize. Bir şey olmaz korkmayın. Ben çiğ sütten yapılan peynir bile yemiştim. Salamura halini. Sadece ilk3 ay fazla tüketmemek gerekli. Sert peynirleri yemeye çalışın açıkta olanları almayın.
34_21_23 Sevinc24 valla doktorlar istemiyor pastörize olsun diyorlar. Benimde organik peynirim vardı Erzincan’dan yayladan tulum peyniri de gelmişti ilk ay korktum yemedim sonra yedim hiç birşeyde olmadı
Kuben Anlamadım beyaz peynir zararlı mı ki ? Zararlı olan peynirler küflü peynirler ya da Fransız peynirleri falan diye biliyorum. Market peynirlerinin zararlı olduğunu düşünmüyorum
mucizemsin-21 Kuben pastörize olmayanı zararlıymış da paketinin üstünde yazmıyordu pastörize diye onu merak ettim bende
Linam2021 mucizemsin-21 genelde alırken içindekilere bakıyorum pastörize inek sütü yazıyor siz zararlı deyince kafam karıştı