ZeynepFatih Kızlar 24+4üm çok ağırlaştım göbeğim büyük baya MaşaAllah 🙊 sizde nasıl durumlar Bebişlerinizin hareketleri, gramı ,martın kaçı görünüyor doğumlarınız 🙈🤣🤗
SevilBulemAkta ZeynepFatih selam bizde 24+4 olduk ben ikiz bekliyorum hareketliler maşaallah karnım şimdiden 7/8 aylık gibi😂😂
MberraAglYac Bende 24 +6 benimde göbüşüm birden fırladı martın 15 günüm aslında ama 5 alınması gerek dedi Dr 3 sezeryan olduğu için
ZeynepFatih Prensesannesii benim de 15i fakat bu kontrolümde kağıtta 7 mart 2018 yazıyordu şaşırdım doğrusu 🙊🙊
ZeynepFatih Tbberk benim ta ilk aylarda göbüşüm çıkmaya başlamıştı şimdi gören herkes doğuracak gibi göbeğin var MaşaAllah diyorlar 🙈🤣🤣 bebeğiniz kaç gram peki 😳
Tbberk ZeynepFatih masallah cnm bnmde cikti ama oyle cok asiri deil. Valla 23+6 da gttm doktora 663 gramdi
Tbberk ZeynepFatih hareketli aslinda bi bana hareketli. Tam tekmeleri atarken esimi cagiriyorum yok tik yok babasina oynamiyor hic. Adamin eli mi agir geliyor ayirt mi ediyor anlamadim😂 sinir ediyor beni. Erkek bizimkisi
ZeynepFatih Tbberk haha onlar işini bilir erkekler annelere düşkün olur 🤣 bizim de kız babasına boyuna tekme atıyor vallahi ama sadece babası ve ben elimizi koyduğunda koyanlar boynu bükük bükük geri çekiyorlar ellerini 🤣🤣🤣
Burcuk Tbberk ahaha aynısı bize de oluyor. Vuruyor vuruyor ardından eşimi çağırıyorum el durduğu sürece tık yok elini çekince yine başlıyor vurmaya
Sibel14 Bende 24+1 hamileyim suyum fazlaymış göbüşüm çok çıktı suyu fazla olan varmı bugünde kasığımda ağrı var
ZeynepFatih Sibel14 benim suyum normal ama benim de göbeğim büyük canım suyu fazla olunca ne oluyor hiçbir bilgim Yok vallahi 😳