muge1661 ben de 2 sene olacak benzer durum yaşadım bebek gelişmedi. 8 9 haftalık olmasına rağmen kalp atışı oluşmadı. Bu sırada progestan ilaç ve iğne kullanıyordum. Doktor bırak kendi düşsün dedi, ilaçları bıraktıktan sonra düşük yapmam 2 haftayı buldu.
İlacı bıraktım. 3 4 gün sonra lekelenme tarzı kanamalar başladı. Sonra miktarı arttı. Bazen adet oluyorum gibi ped kullandım, bazen günlük pedlerden. Arada kontrole gittim, doktor rahimde açılmalar başlamış 1 haftaya kadar biter heralde dedi. Dediği gibi biraz daha bekledim, bu arada kanamalar günlük artmadı, bi gün akşam vakti otururken çok ciddi bi bel ağrısı, afedersin büyük tuvaletini yapacakmış gibi bir sıkışıklık hissiyle hemen tuvalete koştum. Tuvalette bütün rahmim kanamayla boşaldı heralde. Adet kanamasından daha fazla kanamam oldu. Ağrım birkaç saat vardı. Doktorum ağrı kesici al diye uyarmıştı. 2 3 saat sonra bebek gibi hiç bişey olmamışcasına devam ettim normal hayatıma. Ertesi gün de aynı adet döngüm gibi devam etti, böylece 5 6 gün sürdü, kanamalar bitince kontrole gittim.
Uzun oldu kusura bakma, niyetim kendi yaşadığım tüm süreci anlatmaktı. Korkuyorsan bence korkma, ilk gebelikse doktorum kürtaja hiç gerek yok kendiliğinden düşmesi daha sağlıklı demişti. Psikolojik olarak zor olsa da fiziken korkulacak kadar zor bir süreç değil, kadın vücudu mucize. Allah sağlıkla tekrar bir çocuk nasip etsin 🎈🌺