Gull_94 Annisno 34+2 de dun bakıldı nst de catı kontrlum yapılmadı ılk hamılelelgm de de dogum oncesı bakılmıstı daha oncesınden kontrlnedılmedı
didem1234 Annisno 32′den itibaren her gittiğinde NST’ye bağlıyorlar. Sizin doktorunuz ölçüm yapmadıysa sorabilirsiniz nedenini. Şu an 37.haftamdayım, 35′te alttan muayene yapmıştı doktorum ilk kez. Onu her gittiğimde yapmıyor tabii. 37′de yapmadı.
Annisno Mavininannesiseyda ben 34 haftalığım ama nst hiç yapılmadı. Acaba ultrasonda bi sıkıntı gördüğünde mi yapıyorlar
Minikoocum Mavininannesiseyda birşey sormak istiyorum su açılmaya baktıkları ile aynımi çatı muayenesi
Mavininannesiseyda Mavininannesiseyda Mavininannesiseyda geçen hafta içi bı doktor daha yaptı açılmana bakayım dedi o çok kısa sürdü çatala çıktım. Hiç acımadı. Bugün kendi doktorum acı esigine açılmana bskslim normal doğuma müsait misin dedi onun yaptığı daha uzun sürdü acımadı dedi acı esigin yüksek vücudun da elverişli normale dedi ama hiç sancım olmadığı için mayısın ilk haftası kendi kendine gelmezse sezaryenle alalım dedi travmatik doğum olsun istemiyorum dedi suni sancıda yırtılma vs çok oluyo onu istemem dedi. Ben de doktoruma bıraktım. Ama kendinizi rahat bırakırsanız emin olun acımıyor beni çok korkuttular yaşayınca anladım acı yok
Sarenin_annesiii Bende 36 haftalık oldum acaba bu çatı çok mu zor oluyor ya bakılması .. önceden hiç düşünmüyordum ama artık korkmaya başladım 😔 vajinal ultrason gibi mi .. yoksa daha farklı çok can yakan bisey mi henüz bakilmadi
Mavininannesiseyda Minikoocum Sarenin_annesiii asla acımıyor daha bugün yaptırdım. Ben de çok korkuyordum ilişkiye girince daha çok canım açıyordu bunda o bile yok
eylmylk Sarenin_annesiii asla can yakmıyor zaten bi kaç saniye sürüyor. Derin nefes alın kasmayın kendinizi
Ozlem23 Annisno 32 de nst ye başlamıştım her hafta gidiyorum haftaya 38 olucam çatı muayinesi yaparız dedi doktor