ggzmkrcc SerifeAtabay sezaryen mi olacaksın canım? Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Goktugannesi SerifeAtabay benim oğlumda evliliğimizin ilk yildonumunde gelcek ınsalalh sağlıkla kavusun
SerifeAtabay Bende gebelik şekeri çıktı Kızlar bu sebeplede bebeğin gelişimi 2 buçuk hafta önde gitti hep doktorum 39. Haftaya kadar normal yolla bekleyelim gelmezse bebek daha fazla irileşmeden alalım dedi tabii ben de ille normal diye çokta diretmedim korktum 😟 sanırım... Ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım yavrumu🙏🙏
ggzmkrcc SerifeAtabay benim de aynı şekilde canım. Kaç kg suan? Hayırlısı olsun onemli olan saglıklı bi şekilde kavusmak
SerifeAtabay ggzmkrcc senin be kadar kaldı Doğuma cnm ? Ben şu son 3 haftadır balona döndüm resmen ödemden bütün tahlillerim yapıldı hepsi temiz büyük ihtimalle şekerden dedi doktor senin öyle Olmaz inşallah
ggzmkrcc SerifeAtabay bende 38+3 üm. 3700 suan bebegim ama çatım musait degilmiş 3800 geçerse sezaryen olcak sanırım
SerifeAtabay ggzmkrcc aynen hayırlısı olsun canım normal sezeryan farketmez allah sağlıklıca kucağımıza almaya nasip etsin inşalahhh kimse yi o yolda oylalamasın 🙏