Yesimgncn Merhaba. Ben şuan 12.haftamdayım ama benim midem çok bulanıyor sabahları bulanması çok normal karşılanıyor ama problem gün boyu tüm yediklerimi çıkartmam.. 2 gündür ne su ne yemek yiyebiliyorum.. Tavsiyeleriniz nelerdir çok ihtiyacım var buna
yenibiranne223 Yesimgncn Yesimgncn Prilamı bana da doktorum yazdı . Etkili de oldu sabahları yine az da olsa oluyor ama eskisi kadar değil. Bir doktorunuza sorun bence
Canan_nz Yesimgncn bende prilam dr kullanıyorum şiddetle de tavsiye ediyorum bulantı kadar kötü bir şey yokmuş
Senayyalcin Yesimgncn Prilamdan başka hiç birşey o kadar rahatlatamaz kendine ve bebeğe eziyet etmeye gerek yok zararsız ilaç zaten hamileler için bitkisel bir mide bulantısı ilacı gece yatmadan iki tane alırsan sorunsuz bir hamilelik geçirtiyor 39 haftalığım hala içiyorum bilgin olsun🌸
Yesimgncn arzubldk ilaç kullanmaktan biraz çekiniyorum bu dönemde ama tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
arzubldk Yesimgncn bebeğe etki etmiyor bana da doktor önerdi çok kusarsan bebek beslenmez dedi doktora gittiğimde şikayetini söyle oda bunu verir mide de hemen eriyen bir ilaçmış onun için gebeler için üretilmiş zaten bende ne yesem kusuyordum doktor olmaz böyle dedi
Annelik-yolunda12 Yesimgncn çok seçenek yok bu durumda ya ilaç kullanılıyor ya da o şekilde geçmesi bekleniyor bende çok karşıydım ama günde 5 ilaçla ayakta duruyorum geçmiş olsun size de geçer inş en kısa sürede