okunmusciklet Kızlar gece uyurken hep sol tarafa mı yatmak zorundayız ya arada Bi sağ tarafa yatsak bebiş etkilenir mi
cileklidondurma okunmusciklet Solda yattığımızda damarlar daha rahat oksijen gönderiyor bebeğe diye sola yatmamız öneriliyor ama zaten ben gece yatsam bile arkamda yastık olmasına rağmen sırtüstü dönmüş olabiliyorum ya da sağa istemsiz gündüz falan uzanırken sola doğru yatın yemeklerden sonra koltukta falan gece için sorun olcağını sanmam 40. Haftama giriyorum hiç sorun olmadı
JIGGLYPUFF okunmusciklet ilk zamanlar çok fark etmiyor aslında ama 6 ay sonrası sağ ya da sola yatmak gerekiyor diye biliyorum. Hep sola yatmaktan çürüdüm😅 ama geçen bir doktor aslında annenin rahatı da önemli demişti. Sırt üstü yatmadan bi gece içinde biraz sağ biraz sol yatılabilir bence ben öyle yapıyorum yani. Bir de hamile yastıkları baya yardımcı oluyor. Tam sırt üstü yatmadan sırtı destekleyerek bir pozisyonda daha uyuma şansım oluyor
_hira_ okunmusciklet hep sola doğru yatıyorum gece . Hamile yastığı da almama rağmen ne zaman uyansam sırt üstü yatarken buluyorum kendimi 🙈
Gullll35 okunmusciklet benim bel fıtığım var dümdüz yatınca anca uyuyabiliyorım gebelikten dolayı iyice de ağırlarım arttı dümdüz yatıyorum çok şükür birşey olmadı henüz 26. Hafta
okunmusciklet Bizde 33 olduk bugün benimde sol tarafım çürüdü artık😅 doktoruma bidaki kontrolde soracağım ama zaten dediğiniz gibi kızlar istemsizce sağa da dönüyor insan uyurken bende artık sıkıldım uyuyamıyorum hiç sol tarafımda 😬
Mimhb okunmusciklet sol en iyisi ama sağ tarafa da yatabilirsin. Sadece sırt üstü yatmak bebek için iyi değil. Sebebi de kalbe giden ana damara baskı olması.
Aycanmbenim okunmusciklet amaaan eskiden sola yatmak mı varmış deyip ya Allah dönüyorum valla bende sağa 😂
Demetb okunmusciklet off sola yatmak hep cok zor cidden. Doktorum arada sağa ya da sırt üstü de yatabilirsin dinlendirmek icin vücudunu ama genelde sola yat dedi. Dedigini yapabiliyor muyum hayır 🙄 rahat edemezsem hiç uyuyamıyorum.
Sed22-09 okunmusciklet hayır canım sağ sol istediğin tarafa yatabilirsin hiç bir sakıncası yok sadece sırt üstü sıkıntı oluyor bebeğe kan gitmiyor ama arada yan taraflarımı dinlendirmek için 10 dk da olsa sırt üstü yatıyorum valla yalan yok çok acıyor çünkü😂😂😂