gokcem0814 merhaba bayanlar cumartesi günü 2. çocuğum olacak kısmetse.kızım şuan 3 buçuk yaşında hastaneye giderken onu da götürmeli miyim? sezeryan olmuştum yine sezeryan olucam ve beni o halde görüp etkilenmesini de pek istemiyorum açıkçası. doğumdan sonra gelsin diyorum. fikirlerinizi paylaşır mısınız ?
Aslihan26 gokcem0814 imkanınız varsa bırakabilirsiniz ama bu seferde doğumdan sonra görünce şaşırmaz mi? 3 buçuk yaşında bence düzgünce anlıcağı dilde anlatıp yanınızdada götürebilirsiniz bizim yeğen 2 buçuk yaşındaydı ve hep annesinin yanındaydı bi problemde çıkarmadı ama çocuğun yapısına da bağlı tabii
Zee88 gokcem0814 benimde aynı durumum olacak anaokulu öğretmeni ile görüşmüştüm seneye için görüşmeye gitmiştik(normalde gitmiyor)sen gittiğinde o gitmeyecek hastaneye..o görmeye geleceği zaman toparlanmış olman lazım güzel görünmen lazım dedi..yani 2. Gelen bebek yüzünden ağrın olduğunu yada halsiz olduğunu düşünmemeli..ve kardeşten hediye almasıda güzel ek bir yardımcı kaynak olur dedi..akşam baba ile evde kendi yatağında uyuyacak..kesinlikle anneanne babannede kalmayacak demişti..
Lonelinesss gokcem0814 aynı durumdayız ya Benimde çok kafama takılan soru bu benim Doğum eylül sonu ekim başı gibi geliyor. Benimde oğlum 3.5 yaşında nasıl olucak bende onu düşünüyorum eşimin aileside diyor hastaneye gelemez kalıcak bizle kayınvalidem gelicek hastaneye Benimle ama nasıl olucak şimdiden bunu düşünüyorum
SerapTadelenTtnc gokcem0814 bende sizinle aynı durumdayım tam 3 yaşında kızım doğumum Ağustos’ta olacak ve bana düşkün Asla kimseyle durmaz kimseden bişey yemez ağlar ben kontrole bile kızımla gidiyorum alıştı oda farkında herşeyin Doğuma da yanımdagelecek babasına söylediğim girdiğim anı görmeyecek götürecek benimde sezeryan asıl beni görmezse kötü olur bende açıkçası onu bırakıp hastanede kalamam hiç ayrı kalmadık ağrı olduğu zaman da çocuğa belli etmemek lazım diye düşünüyorum acıdan kıvransam da ben hiç bişeyi çocuğuma yansıtmadım bide o benden heyecanlı her doktora gidişimizde kardeşim geliyor mu diyo 😍
gokcem0814 Aslihan26 sabah 6 buçukta hastanede olacağım saatten dolayı biraz şüpheliyim birde bana çok fazla düşkün acaba anestezi sonrası beni o şekilde görürse ne yapar kardeşini suçlarmı senin yüzünden annem bu şekilde oldu gibilerinden
gokcem0814 Zee88 bende o şekilde düşünüyorum çünkü beni o şekilde görürse çok üzülecek buna eminim ve kardeşi yüzünden olduğunu düşünecek.hediye hazırlığını yaptım doğum çantamda o daha görmedi kardeşinin sana hediyesi diyeceğim
Zeseceme Bence götürün ben oğlum olduğunda kızımda yanımdaydı şimdi 34 haftalık 3 bebişi bekliyorum 2 sinide götürcem inşallah hatta ona bir hediye alın kardeşin senin için getirmiş diyin
SerapTadelenTtnc Zeseceme bende bu kafadayım ☺️👍🏻 Diyorum kardeş hediye getirecekmiş öyle seviniyor heyecanlanıyor ki ☺️
dili Şuan bende 19 haftalık hamileyim ikinci bebeğime oğlumu bu zamana kadar kimseye emanet etmedim biran ayrılmadım şimdi doğum zamanı napıcam o bensiz ne yapar diye düşünüyorum
gokcem0814 dili benimkisi anneanne ve babaanneye çok alışkın annem yanımda kalacak ama bu zamana kadar hiç onlarla kalmadı
dili gokcem0814 Rabbim o vakit geldiğinde yardımcımız olaun oğluşumdan bir gün bile Arı geçirmedim ona ihanet ediyor gibi hissetsemde inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırız 😔👩👦
Lonelinesss Bende mi öyle yapayım ama benimkiler bırakmazlar ben doğuma gidince anca doğduktan sonra gelebilir bizde ayrı kalmadık eşimin Ailesi yakınımızda onlsra düşkün ama kaç ay var hala onu düşünüyorum nasıl ayrı kalıcam diye 😔
Lonelinesss gokcem0814 evet üzücü bir durum ya insan stres yapıyor. Benim bile kaç ay var canım sıkılıyor. Eşim annem rahat ol diyorlar ne var bunda
Caney01 gokcem0814 canım sen götürme bence yok durmaz bensiz dersende gotursende bak sana kardeş aldık hastaneden de aklıma bu geldi 😂
HlyaSinanAk gokcem0814 benimki 10 yasinda şimdiye kadar tum kontrollerime babamizla oglumla gittik her anini birlikte gorduk yasadik. Dogumdada gelmesini isterim en cok o haketti cunku bu ani yasamayi on sene kardessiz kaldi yavrum🤗😏🙄
Mus-sak gokcem0814 Ben Kızımı Görürmemiştim, Sabah Sezeryan Oldum Akşama Biraz Toparladım Öyle Geldi Yanıma .. O İlk Dakikalarda Neler Yaşayacağın Belli Değil En İyisi Toparlanınca Gelmesi .
Zee88 Mus-sak benimde ilki normaldi ikincide öyle olursa doğum sonrası 1 kaç saat böyle kafam gitmiş leyla modunda oluyorm😬sanırım çektiğim acının şaşkınlığı..toparlanınca gelmesi mantıklı geliyor sanki..ama yinede en zoru sanki bu gibi..hepimizin hakkında hayırlısı
Bihilal gokcem0814 bende doğum yaparken oğlum 1 yaşında olacak şimdiden düşünüyorum eşimle konuşuyorum hatta bu konuyu evde bırakmam oğlumu oda gelsin diyorum onsuz gitmem diyorum ☺️