Oyaaaaaaaa Günaydın, 24 haftalik hamileyim, Grip oldum. Bu süreci nasıl atlatabilirim. İlaç kullanmak istemiyorum. Yardımcı olur musunuz.
Didemmmmm Oyaaaaaaaa çok geçmiş olsun bende aynı şekilde yim bir haftadır bahar alerjim ilaç içmediğim için gribe çevirdi. Bol bol meyve yiyorum, taze zencefil bal limon ile su yapıp içiyorum. Ve bol bol da su içip dinlenmeye çalışıyorum. Birde doktor um deniz suyu kullanabilirsin dedi o da rahatlatıyor.
AnnelikHayali Oyaaaaaaaa bol limonlu şehriyeli tavuk çorbası, tarhana çorbası, C vitamini içeren meyveler ve bol dinlenme ile atlatırsınız inşallah. Şifalar diliyorum.
Nurayademir Oyaaaaaaaa bence bir covıd testı ypdır derim senın haftalarında ben de grip oldum iyileşemedm 4-5 gun test yapdırdım kadn dgumcum test yapdır ddı poztf cıktım şükür atlattım
Oyaaaaaaaa AnnelikHayali çok teşekkür ederim, benimde çorbayla aram iyi değil maalesef, ama içicem mecbur. Allah razı olsun. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.
Oyaaaaaaaa Nurayademir Rabbim şifa versin, tez vakitte iyileşin inşallah. doktorumu aradım, bol bol sıvı ve meyve tüket dedi. Sabah olunca boğazım yanıyor. Doğal yollardan iyileşmemi istiyor. Ateşim yok, ateşin çok çıkarsa dahiliye git dedi.
Nurayademir Oyaaaaaaaa amin İNŞALLAH cümlemize iyiyim çok şükür atlattık 🤲🏻 Tekrarını vermesin rabbm 🤲🏻