my_little_miracle Fetal dna testini hangı firmada yaptırdınız? Ücreti neydi? Ben 3000 gözden çıkardım, bakalım Doktorum dün bana invitae diye bir firmayı önerdi
Gokcecelik my_little_miracle benim hastanem eurofins le anlaşmalıydı. 400euro günün kurundan hesaplanıyordu. Ben yaptırdığımda 3800e falan denk geldi
RuveydaYasin my_little_miracle genoks ta yaptırdım eve hemşire çağırdım öyle yapıldı bana ben gitmedim 2600 mü 2900 mü ne vermiştim
winteriscoming my_little_miracle 2 ay önce eurofins e yaptırdım orası ile anlaşmalıydı dr um 3300 ödedim. Yanlış hatırlmıyorsam o zamanın kuruna göre 350 euro idi
Ayse3695 my_little_miracle feast result dıye bir firmada yaptım ben guney koreye gıdıyor kan ve cok sukur hepsı negatıf cıktı hatta cinsiyet bile 100de 100 söyleniyor
my_little_miracle Şu kadsr kişi arasından sadece 2 kişi mi yaptırdı Allah askına niye yardımcı olmuyorsunuz illa ağlamalı acıklı post mu açayım yani?
Fatmakonak Genoks a yaptirdik 1 ay önce 2700 tl. En geç 15 gün dediler 21 iş gününe anca cıktı bu konuda kesin bilgi almanızı öneririm biz sıkıntı yaşadık çünkü.