busramertttt Egeymen Yaaaaaaaa cok sevindim hahahahaha kaynanam erkek diyordu surekli bende sana inat kiz dogurcam dedim haahahahahah saglikli olsun eli ayagi duzdun olsun rabbim herkeze hayirli evlat versin amin allahim
Egeymen busramertttt ay şu kaynanalar Bi yorum yapmasa çok güzel olcak 🤭 inşallah gönlünden geçen nasip olur canım benim 🥰
Haticeeciftci Egeymen 39+4 😂 ben yine de böyle bakabilen olunca atıyorum valla dayanamıyorum napayım 😁 amin cümlemiz inşallah 🤍
Egeymen Haticeeciftci son ana kadar sorgulamaktan fayda var diyorsun 🤭 e bi eğlencemiz o tabi sen de haklısın canım 🤭🤭
Haticeeciftci Egeymen ahahah 9 ay boyunca doktora sordum desem 😂😂 evet tek konumuz o oluyor bi de o da var 😬😁
Egeymen Haticeeciftci hepimiz aynı durumdayız valla hele bu cinsiyet değişikliği postlarını okudukça insan acabaa kalıyo doğumda şok yaşamamak için doktorları darlıyoz her randevuda 🤭🤭
Haticeeciftci Egeymen aynen öyle, ben içeri girdiğimde doktorum şey demişti az önce çıkan kadın iki dakika daha çıkmasaydı sorularından bayılacaktım ahahah 😂 ama benimde aşagı kalır yanım yok. 9 ay boyunca sordum ve hep kız yanıtı aldım. Net olsun aman 😁🤦🏻♀️