ireemkzl Kızlar dün doğum yaptım prensesim 23 nisan bebesi yanımda uyuyor şuan Rabbim sizi de bir avazda kurtarsın inşallah ❤️🤲😍
Ilkim_34 ireemkzl Amin inşallah bize de nasip olur sağlıklı doğumlar 😊 sağlıkla büyüsün yavrunuz gözünüz aydın 😍😊
ireemkzl Minikoocum normal oldu. Benim sancım yoktu sabah bı uyandm altıma kacirdim sandım meğer suyum patladi hastaneye gittik suni sanci verdiler suni sancıyla doğum yaptm
Minikoocum ireemkzl çok mu zor acaba normal doğum sizide rahatsz ettim.ama.benmde günüm baya yaklaştı normal olacak dediler 🤷
ireemkzl Minikoocum yok ne rahatsizligi 😊 vala herkesin acı eşiği farklı ben dogurduysam herkes normal yapabilir hele ki suniyle yaptm😊 tabikide zor ama çocuğun için katlanmak zorundasın 🤷
Minikoocum ireemkzl sezryan gibi degl en azndan bak maş nasıl rahatlamissindr sezeryanda dikis falan zor sonda vb bende norml istiyorum ama bilmedgim için bolca korkuds var hayrlisi
Elfravza ireemkzl ay me mutlu size hiç unutulmucak tarih ♥️ Gözünüzaydın allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah darısı bize 😊