yamacin_annesi Merhaba arkadaşlar, biberon ve emzik araştırıyorum Avent düşünüyordum yorumları okuyunca vazgeçtim bazı yorumlar iyi bazıları kötü çok kararsızım . Sizler hangi biberonu neden tercih ettiniz? Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Krizantem_ yamacin_annesi Ben emzik avent aldım. Biberonlari lansinoh aldım dediğin gibi avent biberon yorumlarında akış hızının fazla olduğu yenidoğan için uygun olmadığı yazıyordu.
Hey123 yamacin_annesi 35. Haftamdayım hi emzik biberon almadım. Kullanmak istemiyorum umarım muhtaç olmam
Kubrabekir yamacin_annesi Ben biberonda emzikte avent aldım. İnşallah biberondan sıkıntı olmaz ama kullanan arkadaşlarım çok iyi olduğunu söyledi ondan aldım bende 😊
greybrde yamacin_annesi ben emzik suluk ve biberon avent tercih ettim 🥰 ablam philps yetkili servis de çalışıyor hiç şikayet almadık kullananlarda mamnuniyeti dile getiriyor dedi 🌺 ben henüz kullanmadım ama çok araştırdım hiçte olumsuz bişi görmedim
yamacin_annesi Hey123 umarım ihtiyaç duymazsın hiç birimiz duymayalım 🙏🥰 ama ne olur ne olmaz diye almak istedim o an sütüm gelmeyebilir vs her ihtimali düşünmek gerek tedbirli olmayı severim ☺️
SultanKobak Hey123 emzik ilk 1 ay vermeyin mamayıda kaşık ya da şırıngayla verin diyorlar ben hepsini aldım ama kullanamadım ☺️ İlk gün kaşığı kullandım emzikte şimdi vermeye çalışıyorum ama reddediyor 1 hafta daha ara ara deneyeceğim almazsa bir daha vermeyeceğim ☺️
Tuba18 yamacin_annesi doğum yapmış biri olarak tavsiye vereyim biberon almayın kaşık biberonlar var mecbur kalırsanız sütünüzü onunla verin benim kızım şuan gögsümü hiç tutmuyor sadece biberonla besleniyor gerçekten çok zor oluyor öyle
yamacin_annesi greybrde e bebekte aventin biberon yorumlarına bakarsanız yenidoğan için olandan yüzde sekseni akıtıyor bebek çekmeden ağzı doluyor kapağı atıyor bu şekilde bende avent düşünüyordum ama bunlardan etkilendim ne yazık ki
SultanKobak yamacin_annesi çünkü hiçbir doktor ve yenidoğan hemşiresi doğduğu gibi biberon vermeyi önermiyor. Biberondan beslenmek memeden beslenmeye göre daha kolay ilk zaman biberonla tanışan bir bebek memeyi reddedebilir. Doğum yaptığımda benimde sütüm yoktu ve hamileyken bir sürü biberon aldım hastanede çocuk doktoru kesinlikle biberon ve emzik vermiyoruz dedi sütüm gelene kadar çay kaşığı ile besledim. Tabii sen yine de profesyonel birine sor belki senin doktorun biberonla ver diyebilir
Anneci61 Bende biberonlariii chiccodan aldm ama emzik henuz almadm araYis icindeym muhtemelen avent alicam ama
yamacin_annesi Anneci61 benimde bi arkadaşım biberon chicco kullanmış ve çok memnun kalmış , bebek çektikçe süt geliyormuş akış hızı yenidoğana uygun diyo ve hiç akıtma yapmamış galiba bende chicco alıcam aventten ona yöneldim 🌼🌼
HilalSallahoglu yamacin_annesi yamacin_annesi ben ikisini de nuk aldım avent alacaktım arkadaşım memnun kalmamış ve kullanmama durumu olduğu için de deneyerek ilerleyeceğim
Senmerve yamacin_annesi canim bence ucuzunu al acikcasi ben kaucuk emzik nuk markasini almistim e bebekten 2019 dayken 35 tl di sanirim ama emmedi 10 tllik kotu emzik emdi bence hem iyi emzik hem kotu emzik al hangisini beyenirse bebek biz isteriz en iyisi en sagliklisi olsun ama bebisler en iyisinide beyenmiyo bazen
yamacin_annesi Senmerve evet gerçekten haklısın ama ilk olunca insan hevesleniyor herseyin en iyisi sağlıklısı olsun diye düşünüyor ☺️ Birazcıkta takıntılılık olunca 🙈