Busramazan09 Cinsiyeti öğrenen Erkek ve kız anneleri hamilelikte ne aşerdiniz ? Yada neyi çok yiyiyorsunuz?
MKrasnic Busramazan09 erkek bebek- hep yeşil zeytin istedi canım ilk aylarda. Hep ekşi ve tuzlu şeyler yedim 😊
fatmArslan06 Busramazan09 erkek tuzlu şeyler aşerdim hamile oldugumu bilmeden tuzlu ev yogurdundan ayran 🥰 ilerleyen zamanlarda da tulumba tatlısı diye geberdim normalde hic yemeyeceğim bisey 😂😂 Kiz da da genel de ekşi limon falan isteniyormş
midekoruyucu Busramazan09 cinsiyetimiz kız ve başından beri deli gibi ekşi şeyler yiyorum özellikle limon 😍 ama bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum ☺️
Busramazan09 fatmArslan06 yaa bende öyleyim tuzlu yedikten sonra tatlı istiyorum hatta şöyle diyim bi elimde halley diğerinde acılı crax öyle yiyiyorum görenlerde ya kız ya erkek tatlı da tuzlu da yiyiyorsun diyorlar bide ekşi de çok istiyorum hele limon 🍋
Arzuu_t fatmArslan06 hemde %100 hurafe. Yüzümde sivilceler cikti herkes dedi kesin kizin olcak güzelligini aldi falan 😂 Erkek şoku yaşattım hepsine 😂😂
zk92 Kız 🥰 ben bunun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum. Normalde de tatlı şeylet sevmezdim. Hamileliğimde de hep turşu, ekşi ve çok baharatlı şeyler çekti canım.
Nhlady Busramazan09 Benimde erkek bebek hep sosis aserdim ama turkiyede olmayan bir sosisi ve hep peynir zeytin yedim ama eksi seyleri pek sevmedim hep tatli cekiyor canim baklava felan misali ne kadar olsa o kadar yerim yani hamilelikten once tatli seven biri degildim
midekoruyucu Busramazan09 valla ben eskiden inanırdım burda yorumları okudukça alakası yokmuş diyorum 🙈😂
Masalannesii Busramazan09 27.haftamdayim kızımla hamile olduğumu ögrendigimden beri hep ekşi turşu yedim 🙈🙈