beyzaaa61 Kızlar iyi geceler 16+1 deyim şuana kadar hiç kilo almadım hala aynıyım 100 gram bile almadım 😂normal mi kontrolüme 2 hafta daha var doktora sorucam ama fikirlerinizi merak ediyorum
Aysobaciniz beyzaaa61 bende 16+3 üm bende almadım tartıda 1 kilo gidip geliyo oda yediğim içtiğim sanırım normal doktorum iki gün önce gitmiştim bebeğime baktı haftasıyla orantılı sağlıklı dedi ben almayayım zaten bebek alsın istiyorum ben
mavipinokyo Ben 16 haftalikken 5 kilo vermiştim bulati kusmalardan.. gayey normal şu an 22 haftaliğim daha hic kilo almadim
Ozge20ulu beyzaaa61 kusanlar genelde almıyor canim 4.aydan sonra kimse tutamaz ama seni🥰 üzülme takma kafana genelde bu boyle
Bernie 18+4 um bende almadim,ama yavastan alirim artik,yaz meyveleri tatlandi bu hafta iyice, her gun cilek kavun yemekten afedersin,artik buyur kesin 😁
ebru5855 beyzaaa61 36 haftalık hamileyim 2 kilo almıştım sadece onunda 1 ini geri verdim normal yani merak etme☺️
Bsr159 beyzaaa61 bende 23 haftadan sonra aldım elleme kilo alma dert etme ben 33″ haftalığım ama şuan şişko oldum tam 12 kilo aldım, 😑
Ikincibebis beyzaaa61 21. Haftadayım 8 kilo verdim daha hic almadim bile korkma bisey olmaz gelişim dönemine geldiginde nasil kilo aldığına sasiracaksin