Sonunda bende doğurduumm 🥰 yeni yeni kendimi toparlayıp yazabiliyorum zor bir süreç ama kolay bi doğum oldu ☺️ 21 nisan akşamı bebeğin hareketlerini hissetmiyoruz diye hastaneye gittik herşey normal çıktı eve gönderdiler sonra gece 3te suyum geldi apar topar hastaneye gittik 10 cm açıklığım vardı sancılarım çok iyiydi ama benim yaramaz oğluşum yukarı baktığı için doğamadı bir türlü 😂 tam 14 saat boyunca sancı çektim suda doğum istediğim için genelde küvette ya da duşta karşıladım sancılarımı onun dısında 14 saat boyunca odanın içinde yürüdüm artık uykusuzluktan gözlerim kapanıyordu. Doktora yalvardım ne olur sezeryanla alın artık diye doktor kabul etmedi ama belden aşağını uyuşturabiliriz biraz uyuman için dedi belden aşağımı uyuşturdular. 1 saat uyudum o sayede ama oğlum hala kafasını indirmemişti aşağı ve artık doğumu başlatmak zorundalardı. Belden aşağım uyuşuk olduğu için doğumum çok kolay geçti çünkü çok rahatlıkla ıkınabildim bebeğin kafasını vakumla çektiler. 4 de girdiğim doğumdan 5.15de oğluşumla beraber çıktık 🥰 belden aşağım uyuşuk olduğu için dikiş atılırken bile hiç bir şey hissetmedim oğluma kavuşmuştum artık buna her şey değerdi ❤️ 2 gündür anneliği tadıyorum dünyanın en güzel duygusu çok şükür rabbime 🙏 benim doğumum biraz zor oldu ama Allahım herkese çok çok kolay doğumlar nasip etsin 🙏