Ozge20ulu OznurAlaca ilk aylarda kusanlar genelde sonradan alıyor canim 4 .aydan sonra Ama ben kusmadim bütün kilomu ilk 5ayda aldım sonra nefsim koreldi biraz şükür 🥰
Aysedemir43 Ozge20ulu yahu senin metabolizmanı bilmiyorda konuşuyor ben 22 haftada 11 kilo almıştım yavaş alman lazım dedi ama doğumdan sonra veriliyor hiç takma bile
Bebegimibekliyoruz Aysedemir43 ilk aylar kilo alımınız oldumu yada kilo almaya hangi haftalarda başladınız ve ikiz gebelik mi
Ozge20ulu Aysedemir43 kız ben takmıyorum taksam 20 kilo alirmiydim 🤪🤪 arkadaş sormuş sen yanlislikla bana cevap verdin galiba ,olsun Bana yeter artık alacaksan ayda iki kilo al dedi 🥰zaten bir ayım kaldi Veririz bı ara🤪
Aysedemir43 Bebegimibekliyoruz ben 58 kiloyla hamile kaldım şuan 27. Haftadayız 73 kiloyum. 20.haffaya kadar 5 kilo almıştım sonradan bi açıldı iştahım pir açıldı 🤭 ki senin ikizmişte benim oğlum olucak inşallah🙏🏻
Bebegimibekliyoruz Aysedemir43 benim ikiz evet bende 58 kilo hamile kaldım sanırım yemek konusunu abarttım biraz 60 kilo oldum 10 haftalığız bizde
Ozge20ulu Aysedemir43 bende anlamıyorum ay kilo aldım diyenleri doğumda zorluk olmasinda bebeğime falan tek derdim o yoksa ay hiç derdim degil verilir kilo,sağlık olsun🙏
Aysedemir43 Ozge20ulu aynen öyle canım benim. Kimisi diyet yapıyo Allahım kendimi yırtarım geliyo ortadan ikiye. Doğumla birlikte bi 6 7 kilo hemen gidiyor bi de emzirdin mi ooh yeme yanında yat 2.5 3 ayda eskisinden daha güzelsin doğurduktan sonra dikkat etmek önemli olan😌
2cocuklu-anne Aysedemir43 üzgünüm ama emzirirken daha çok alınıyor 🙃 çoğu kişide bu böyle. Hele ki emziriyordan sürekli tatlı yiyorsun
Aysedemir43 Bebegimibekliyoruz olsun bebeğin sağlıklıca doğsun da kilo en son takıcağın şey olsun hamilelik bu vücudun ne hallere giriyor bebek için doğumdan hemen sonra dikkat edersin verirsin aldığın kilodan fazlasını🙏🏻
Deletedmom_5 OznurAlaca Valla banada kilo almamaya calis dedi 28. Haftadayım 1 ayda 5.5 kilo aldım şekerden şüphelendi hemde tekiz hamileliğim 🤷🙂
CigdemSenol Deletedmom_5 Gebelik sekeri olan bi anneyim. 9 ayda 5.5 kilo alarak dogum yaptım 🤣 Lilo alımının şekerle alakasini sizden duydum 🤭
Deletedmom23234 Deletedmom_5 Bende hiç kilo almamıştım geçen gün tartıldım 1 ayda 5 kilo almışım 🥺 çok fazla gerçekten, ödemim de yok üstelikte 21 haftalığız daha. Şeker yüklemesi için beklemem lazım dikkat edicem
Prensannessi Ben 25 haftalığım 73 ile hamile kaldım şu an 72,5 kiloyum. En son 21 haftalıkken gitmiştim bebeğin kilosu iyi dedi haftasına göre uyumlu Muş .ilk gebelikte 9 kilo almıştım bakalım bu nasıl olacak😅
Mmerrvee OznurAlaca bunlar kişiye göre bulantı kusmaya göre değişen şeyler. Ben 62 ile hamile kaldım. Sonra 57′ ye düştüm. Şimdi 59′um 🤷🏻♀️27. Haftadayım